Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Zeynep Erbay ile Ahu'dan yeni tekli: 'Hungry Beast'

Tensnake'in plak şirketi True Romance'ten çıkan tekli, ikilinin resmi platformlarda yayımlanan ilk ortak çalışması

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Mayıs 2024
Zeynep Erbay ile Ahu'dan yeni tekli: 'Hungry Beast'

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Zeynep Erbay, vokalde Ahu'nun katkı sunduğu yeni teklisini çıkardı.

Tensnake'in kurucusu olduğu Berlin merkezli plak şirketi True Romance'ten çıkan "Hungry Beast" adlı tekli, canlı icra edilen bir jam havasında, enerjik ve tropikal bir hisle dinleyiciye ulaşıyor. Zeynep Erbay ve Ahu’nun geniş müzikal etkilerle şekillenen yetenekleri, parçanın her köşesinde kendini gösteriyor.

Konservatuvar eğitimini klasik piyano üzerine tamamlaması sebebiyle müzikle erken yaşlarda tanışan Erbay, 2006 yılında Red Bull Melbourne Music Academy’ye kabul alarak The Mizel Brothers, Aloe Black, Greg Wilson, Joe Batan, Alex Smoke, Patrick Pulsinger ve Steve Spacek gibi isimlerle tanışma ve çalışma fırsatı yakaladı. 2007’de çıkan ilk resmi prodüksiyonu “Flowers”ın ardından stüdyodaki çalışmalarına uzun bir ara veren sanatçı, 2021 yılındaki projesi “Escape From The Toxic Train” ile etkili bir dönüş yaptı ve devamında "Flashlights On Love", "Dream of You" ve "Healer" gibi çalışmalarıyla üretimlerini sürdürdü.

Ahu ise Flying Lotus, Mr Beatnick ve Miles Bonny gibi isimlerle yaptığı ortak çalışmalarıyla ve Brainfeeder ile Sonar Barcelona gibi önemli sahnelerdeki performansları ile tanınıyor.

"Hungry Beast"in piyasaya çıkışı, önceki gün Frankhan Soundroom'da Zeynep Erbay ve Ahu'nun performans sergilediği bir etkinlik ile kutlandı.

İkilinin ilk ortak müzik çalışmasını aşağıda dinleyebilir, favori dinleme / indirme platformunuz üzerinden erişmek için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...