Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Klein Wal Halloween partisiyle korkusuz bir geceye ev sahipliği yapacak

"Halloween Night, Join the Fearless!" etkinliği King sunumuyla 31 Ekim Perşembe günü Klein Wal'da misafirlerini ağırlayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Ekim 2019
Klein Wal Halloween partisiyle korkusuz bir geceye ev sahipliği yapacak

İstanbul'un yepyeni mekanlarından Klein Wal, 31 Ekim Perşembe günü King sunumu ve Beat The Night organizasyonuyla özel bir Halloween partisine ev sahipliği yapacak.

Berlin'de çalışmalarını sürdüren Sandrino Tittel ve Frank Beckers ikilisinin oluşturduğu Frankey & Sandrino, "Halloween Night, Join the Fearless!" etkinliğinin merakla beklenen misafirleri olacak. 2012 yılındaki ilk teklileri "Comeback" ile kariyerlerinde dikkat çekici bir çıkış sağlayan, 2015'te "Acamar" parçalarıyla Ibiza DJ Ödülleri'nde '"sezonun parçası" ödülü almaya hak kazanan, 2016 yapımı "Ways of the Sun" parçaları için bu yıl çıkardıkları remiks albümü, 'Outbound.3' derleme albümündeki "Kuma" çalışmaları ve "Sirius" kısaçalar albümleriyle üretken bir 2019 yılı geçirmekte olan ikili Klein Wal'un taptaze atmosferinde kabin başında olacak.

Gecede ayrıca Orkun Bozdemir, Cüneyt Öztürk ve Enes Gül de en özel müzik seçimleriyle "Halloween Night, Join the Fearless!" etkinliğinin korkusuz, cüretkar ve sınır tanımayan atmosferini zenginleştirecek.

King sunumu ve Beat The Night organizasyonuyla 31 Ekim'de gerçekleşecek etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...