Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Korolova 28 Haziran'da La Nouba sahnesinde

La Nouba ve Ecorche sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Armina ve Wizart performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Haziran 2024
Korolova 28 Haziran'da La Nouba sahnesinde

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Geçtiğimiz günlerde çıkan 'WHISPERS' teklisiyle büyük beğeni toplayan Ukraynalı DJ/prodüktör Korolova, 28 Haziran Cuma günü Girne'deki dinleyicileriyle bir araya gelecek.

Ecorche ve La Nouba sunumuyla gerçekleşecek etkinlik, konsepti İstanbul, İbiza, Londra ve Las Vegas gibi dünyanın sembolik noktalarından ilham alarak oluşturulan La Nouba'da katılımcılarını ağırlayacak. Akdeniz'in muhteşem manzarasına sahip olan bir açık hava kulübü olan mekân, dünya çapında tanınan şarkıcılar ve DJ'lerle dolu sezon programındaki yaratıcı konseptinde büyüleyici sahne şovlarından gelişmiş akustik ses sistemine ve adanın en seçkin sushi hizmetine kadar her detayda katılımcılarına üstün bir deneyim sunuyor. Yaz boyunca uluslararası standartlarda performanslarla dolu bir program sunarak konuklarına unutamayacakları anlar yaşatan La Nouba, 2024 yaz sezonunda şu ana kadar Mahmut Orhan, Giolì & Assia ve CamelPhat gibi dev isimleri sahnesinde konuk etti.

Melodik techno ve progressive house türlerinde 2021’deki ilk çalışması ‘Iris’ten bu yana başarılı işler ortaya koymaya devam eden Korolova, bu yıla ‘Nightshapes’ isimli parçasıyla giriş yapmış, devamında iki parçalık ‘Reactive’ kısaçalarını ve ‘Shining’ teklisini dinleyicilerinin beğenisine sunmuştu. Stüdyodaki üretimlerine hız kesmeden devam eden sanatçı son olarak Mark Tarmonea ve AGAP ile ortak çalışması 'WHISPERS'ı geçtiğimiz günlerde yayımladı.

28 Haziran Cuma günkü etkinlikte Korolova'ya progresssive house ve melodik techno'nun yükselen yıldızlarından Armina ve KKTC'nin başarılı DJ/prodüktörlerinden Wizart eşlik edecek.

Etkinlik biletleri için bu sayfayı ziyaret edebilir, rezervasyonlar için aşağıdaki telefon numaraları ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

+90 539 105 15 15 / +90 539 105 17 17

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...