Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

BPM Festival dopdolu bir Eylül ayına hazırlanıyor

Portekizli ve İsrailli müzikseverler Eylül'de BPM Festival coşkusu yaşayacak

  • SEREN SARI
  • 11 Ağustos 2019
BPM Festival dopdolu bir Eylül ayına hazırlanıyor

Dünyanın en saygın elektronik müzik festivallerinden biri olan ve ana ayağı 12-15 Eylül tarihlerinde Portekiz’in kıyı kenti Portimão’da gerçekleşecek BPM Festival’in bir sonraki durağı İsrail olacak.

Orijinali Meksika'daki Playa del Carmen'de gerçekleşen ve 2017 edisyonunda yaşanan silahlı bir çatışma sonrası lokal yetkililerin katı önlemler alması üzerine Portekiz'e taşınan BPM Festival hız kaybetmeden Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, Yunanistan, Kanada, İspanya, Brezilya gibi ülkelere de açılmıştı.

Portekiz’in kıyı kenti Portimão, 12-15 Eylül tarihleri arasında Adriatique, Dubfire, Stephan Bodzin, Andrea Oliva, Laurent Garnier, Matador, SAMA', Joseph Capriati ve Spektre gibi isimleri ağırlayacak.

Son yıllarda özellikle psytrance ve alt türlerine odaklanan DJ ve prodüktörler için önemli bir merkez olan Tel Aviv ise 30 Eylül'de festivale ev sahipliği yapıyor olacak.

Park Hayarkon'da gerçekleşecek gündüz ve gece programında Acid Pauli, Âme (Live), Danny Tenaglia, Dj Koze, Honey Dijon, Sasha gibi isimler ve Legacy, Spiritual, Fusion ve Minimal isimli 4 sahne konsepti öne çıkıyor. 2014’ten beri Burning Man’in İsrail versiyonu MidBurn’de playa ruhuna farklı bir soluk getiren Sunrise Kingdom konseptinin hakim olacağı festivalde techno ve house tınıları yükselecek.

BPM Festival'i 12-15 Eylül tarihlerinde Portekiz'de takip etmek istiyorsanız burayı, festival coşkusunu 30 Eylül'de İsrail'de yaşamak istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayarak biletleri satın alabilirsiniz.

Spotify '#Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...