Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Matador 21 Ağustos’ta Milo Beach’te

Matador son olarak ‘Riches & Sins’ adlı iki parçalık kısaçalar çıkarmıştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Ağustos 2021
Matador 21 Ağustos’ta Milo Beach’te

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İrlanda’da sürdüren DJ, prodüktör ve ses mühendisi Matador (Gavin Lynch), 21 Ağustos’ta İstanbul'daki sevenlerinin karşısında olacak.

Kurucusu olduğu RUKUS plak şirketinin haricinde Minus, Plus 8, Crosstown ve Phobiq gibi plak şirketlerinden aralarında “Juniper”, “DaHustle” ve “Klay” gibi orijinal parçaların yanı sıra ARTBAT’la ortak yapım “Apollo 11” çalışması ve Oxia’nın “Domino” parçasına yaptığı remiksle büyük ilgi toplayan sanatçı; Awakenings, Tomorrowland, Sonus Croatia, Ultra, and Output, DC-10, Space Ibiza ve Stereo Montreal gibi birçok kulüp ve festivalde boy gösterdi.

Matador bu yıl son olarak Liz Cass ve Ashley Slater ile iş birliği içinde yapılan iki parçalık “Riches & Sins” kısaçalarını dinleyicileriyle buluşturmuştu. Sanatçı farklı tarihlerde birkaç kez Mixmag’in yayın konuğu olarak performans sergilemişti.

Matador'un yanı sıra Boral Kibil, Levent Er ve Ozan Yazgan'ın sahne alacağı etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilir, sanatçının “Riches & Sins” isimli son müzik çalışmasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

MATADOR | MILO BEACH İSTANBUL, 21 AĞUSTOS 2021, CUMARTESİ

Matador'un Hollywood'da kaydedilen ve Mixmag'in YouTube kanalında yayınlanan melodik techno setini izleyin!

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...