Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Adriatique yaza elveda demeden hemen önce Fly-Inn Beach'te

İsviçreli ikili, 29 Ağustos Pazar günü Çeşme Fly-Inn Beach sahnesinde çalacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Ağustos 2021
Adriatique yaza elveda demeden hemen önce Fly-Inn Beach'te

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ortak vizyonda birleşen sofistike yaratıcılığın görkemli örneklerinden İsviçreli ikili Adriatique, 29 Ağustos Pazar günü Çeşme Fly-Inn Beach sahnesinde çalacak.

2008 yılında Zürih’te tanıştıktan sonra aralarında ayrılmaz bir bağ inşa eden Adrian Shala ve Adrian Schweizer ikilisinin oluşturduğu Adriatique, modern elektronik müzik sahnesinde house ve techno’nun en istikrarlı projelerinden biri olarak her geçen gün daha fazla ışıltıyla parlamaya devam ediyor.

DJ performansları da tıpkı ürettikleri parçalar kadar sürükleyici, meditatif ve hipnotik etki yaratan özelliğe sahip olan ikili, bu yıl İsviçre Alpleri üzerinde helikopterde gerçekleştirdikleri ezber bozan şovla dünyada bir ilke imza atmıştı.

“Home”, “Mystery”, “Deep In The Three” ve “Ray” orijinal yapımları ve “Atlas”, “Need You Know” ve “Momento” gibi parçalar için hazırladıkları remikslerle müzikseverlerin çalma listelerinde çok özel bir konuma sahip olan Adriatique, yaz mevsimini uğurlamadan hemen önce Çeşme Fly-Inn Beach’te olacak.

Etkinlikte ayrıca Fur Coat, Philipp Straub ve Furkan Kurt da kabin başına geçecek. Biletler için aşağıdaki linki ziyaret edebilir, Adriatique'in helikopter içinde gerçekleştirdiği performansını buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

ADRIATIQUE | 29 AĞUSTOS 2021 - ÇEŞME FLY-INN BEACH

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...