Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Max Cooper'dan yeni A/V şov ve albüm: "Yearning for the Infinite"

Albüm 7 Kasım'da müzikseverler ile buluşacak

  • Furkan Kılıçaslan
  • 3 Ağustos 2019
Max Cooper'dan yeni A/V şov ve albüm: "Yearning for the Infinite"

Max Cooper, Avrupa'nın en büyük gösteri sanatları merkezi olarak da bilinen Barbican'a ait sanat komisyonu destekli yeni A/V ve albüm projesi ''Yearning for the Infinite''ı duyurdu.

Sanat ve bilimdeki başından itibaren tasvir edilmeye çalışılan sonsuzluğun geniş görselleştirmelerinden ilham alarak, insanın doğasındaki arzuları ve tutkuları araştıracak proje sanatçının şu ana kadar yaptığı en kapsamlı çalışma olarak hayat bulacak.

''Hepimiz kendi hayatlarındaki duvarlara hapsedilmiş birer fareyiz. Ancak buna tam anlamıyla büyük resimden bakabilmek harika bir şey.'' diyerek projedeki motivasyonuna değinen Max Cooper, albümde zengin akustik ve mekansal manipülasyonlara olan ilgisini, akustik ve zarif bir şekilde değişen motiflerle birleştiriyor.

''Yearning for the Infinite'', hem çarpıcı bir şekilde orijinallik hem de Max'in yaratıcı sürecine ilişkin nadir bir içgörü sunuyor. Konseptin canlı bir performans hikayesi ise albümdeki her parça ve anlatıyı desteklemek için dikkatlice yaratılıyor. Yine de Max'ın deneysel ve sürükleyici karakteristiklerini A/V şovunda görmek mümkün olacak. Her zaman olduğu gibi ise Max, elektronik müziğin soyut, bilimsel ve algoritmik dünyalarını deneyimsel görsellerle duygulara dökecek.

7 Kasım'da piyasaya çıkacak albümün ilk parçasını dinleyin.

Spotify '#Yeraltı' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...