Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

MDLBEAST plak şirketi açıyor

Orta Doğu’da dans müziği ve eğlence sektörünün dev markasının ilk kataloğunda birçok tanıdık yüz var

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Şubat 2021
MDLBEAST plak şirketi açıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Orta Doğu’nun önde gelen eğlence endüstrisi oluşumu MDLBEAST plak şirketi açıyor.

Düzenlediği etkinliklerle bölgesinde gündemi belirleyen Riyad merkezli markanın plak şirketi departmanı MDLBEAST Records’ın ilk kataloğu, çeşitli sanatçıların parçalarıyla katkı sağladığı bir derleme albüm olacak. “Soundstorm Volume 1” derlemede Salvatore Ganacci, BUTCH, Afrojack ve R3HAB’in yanı sıra Cosmicat gibi lokal yeteneklerin müzik çalışmaları bulunuyor.

Adını markanın Soundstorm festivalinden alan derleme serisinin ilk kürasyonu Nisan ayında çıkacak. Derleme piyasaya çıkmadan önce müzikseverlerle paylaşılacak ilk tekli ise R3HAB’in “Ringtone” adlı çalışması olacak. Çalışma, video klibiyle beraber 26 Şubat’ta paylaşılacak.

Uluslararası çapta ün yapmış isimler kadar bölgedeki yetenekli DJ/prodüktörleri de radarına alan MDLBEAST Records; underground deep house’tan techno’ya, EDM’den afrobeat’e birçok tarzdan yeteneğe ev sahipliği yapmayı amaçlıyor.

Plak şirketi adımlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan MDLBEAST COO’su Talal Albahiti, “MDLBEAST’in temel amacı, Arap sanatçılar için bir platform oluşturarak yeteneklerini dünyaya sunmak ve uluslararası sanatçıları Suudi Arabistan’daki dinleyici kitlesine daha da yakınlaştırmak. Plak şirketimiz MDLBEAST Records’ı açarak müzik yoluyla kültürel etkileşim yaratma hedeflerimizdeki önemli bir dönemeci tamamlıyoruz. Yakın ilişki içinde olduğumuz değerli R3HAB’in ‘Ringtone’ çalışmasını MDLBEAST Records’dan çıkan ilk müzik eseri olarak bize kazandırmasından dolayı gurur duyuyoruz” dedi.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...