Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Mert Harmankaya’dan 7 parçalık albüm: ‘Lyubov’

Tarık Sarul, Okan Gündoğan, 3UQRA ve Berkay Karabağ ile ortak yapım çalışmalar içeren albümde 3 de solo parça yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Temmuz 2024
Mert Harmankaya’dan 7 parçalık albüm: ‘Lyubov’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Mert Harmankaya, yedi parçadan oluşan ‘Lyubov’ adlı albümünü dinleyicileri ile paylaştı.

Projeye ismini veren solo açılış parçası ile başlayan albümde, Mert Harmankaya’ya ait ‘Cinnamon’ ve ’Poursuite Judiciaire’ isimli iki solo çalışma daha yer alıyor. Sanatçı, ’Symphony’ parçasında Tarık Sarul, ‘Tainted Love’ parçasında Okan Gündoğan, ‘Kimere’de 3UQRA ve kapanış parçası ‘Everything Is Blue’da Berkay Karabağ ile güçlerini birleştirdi.

Amsterdam merkezli plak şirketi Malbec Records’dan çıkan albüm; Afro house, progressive house ve melodik house & techno’dan bir seçki sunuyor.

Albümünü çıkarmanın heyecanını sosyal medyada yaptığı açıklama ile paylaşan Mert Harmankaya, “Kariyerimdeki 50. single ve birlikte yepyeni albüm ile bu gururlu anı kutluyoruz. 7 parçalık ‘Lyubov’ albümü ile yepyeni anılara yer açıyoruz. 8 senelik acı tatlı harika geçen müzik kariyerimde hep birlikte eğlendiğimiz ve anılar paylaştığımız herkese kocaman sevgiler, çiçekler, öpücükler” ifadelerini kullandı.

Albümde yer alan parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...