Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Minstrel’dan yeni yılın ilk teklisi: ‘Siege’

‘Siege’, Hamburg merkezli plak şirketi Alaula Music’ten çıktı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SİNAN ARUSER
  • 23 Ocak 2021
Minstrel’dan yeni yılın ilk teklisi: ‘Siege’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren DJ/prodüktör Minstrel (Emre Akçay), 2021 yılındaki ilk teklisi olan “Siege” adlı çalışmasını dinleyicileriyle buluşturdu.

Müzik yaşamına 2012 yılında kardeşi ile birlikte kurduğu Burak & Emre projesiyle başladıktan sonra uluslararası DJ’lerden aldığı desteklerle ve sahne aldığı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Akçay, son iki yılı techno odaklı solo projesi Minstrel kimliğini inşa etmeye ayırdı ve bu proje altındaki ilk resmî müzik çalışmasını Mayıs 2020’de “Superiority” teklisiyle yayımladı. Yeni hikâyesine Eylül 2020’de çıkardığı teklisi “Singularis” ile devam eden Minstrel, üçüncü teklisi “Siege” ile karşımızda.

Hamburg merkezli plak şirketi Alaula Music aracılığıyla tüm dijital platformlarda yerini alan çalışma, sanatçının trance müziğin DNA’sını karanlık ve derin techno ritimleriyle bütünleştirme amacıyla başlattığı yeni serüveninin en taze ürünü.

Evrendeki insan yaşamının dinamiklerine olan bakış açısını doktrin niteliğinde sözlerle ve gizemli vokal örüntüleriyle yansıtan sanatçı, techno ritimlerini festival atmosferini aratmayan ahenkli melodilerle ustaca bir araya getiriyor.

Minstrel’ın yepyeni teklisi “Siege”i aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...