Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Moodulex ilk kısaçalar albümünü çıkardı: ‘Hidden Source’

Angry Records etiketiyle yayımlanan projede üç parça yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Aralık 2022
Moodulex ilk kısaçalar albümünü çıkardı: ‘Hidden Source’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Antalya’da sürdüren DJ/prodüktör Moodulex, üç yeni projesine yer verdiği ilk kısaçalar albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

Yine Antalya merkezli bir müzik şirketi olan Angry Records’dan çıkan çalışmanın “Distant Glow” adlı açılış parçasında sürükleyici ve farklı tonlarıyla dikkat uyandıran melodik elementler öne çıkarken, devamındaki “The Way Of Life” isimli yapım ve kısaçalara ismini veren kapanış parçası “Hidden Source”, bas temposundaki dinamizmle adeta dans ettirmek için yaratılmış.

Moodulex ismi altında proje üretmeden önce Stereomoller mahlası altında müzik yaşamını sürdüren ve “Hidden Source” ile yeni müzikal kimliğinde ilgi çekici bir çıkış yakalayan sanatçı, 2023 hedefleriyle ilgili şu sözleri sarf etti: “Mart ayında 2 EP daha yayımlamayı planlıyorum. Şu an bu parçalar için stüdyoda yoğun mesai harcamaktayım. Bu parçalar, yaz aylarına hitap edecek şekilde bir dinamizmi içinde barındırıyor olacak.”

Moodulex ayrıca, 31 Aralık’ta Antalya’nın en iyi panoramik manzaralarından birine sahip Yalım Park’ın içinde bulunan Lara Marin’de gerçekleşecek yeni yıl etkinliğinde HYENAH ile aynı sahneyi paylaşmaya hazırlanıyor.

Moodulex’in üç parçadan oluşan yeni projesi “Hidden Source”u aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...