Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

MWM'den yeni kısaçalar: 'Here I Am'

Kedimari ve Purple Phase ikilisinden oluşan MWM’in yeni kısaçalar albümü 'Here I Am' Epic Istanbul etiketiyle piyasaya çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Nisan 2020
MWM'den yeni kısaçalar: 'Here I Am'

Ses mühendisi, müzik yapımcısı ve eğitmen Purple Phase ile tasarımcı, ressam, DJ ve müzik yapımcısı Kedimari'nin bir araya gelmesiyle 2019 yılında kurulan elektronik müzik ikilisi MWM, yeni kısaçalar albümleri “Here I Am”i müzikseverlerin beğenisine sundu.

Nostaljik disko melodileri ve Kedimari’nin retro house vokalleriyle harmanlanmış “Here I Am” parçası, 1990'lı yılların klasik dans müziği hissini daha iyi verebilmesi adına döneme ait mikrofonların kullanıldığı vokal kayıtlarını içeriyor. Analog synthesizer’lar ile çalınmış yüksek enerjili melodileri ve dans müziğinin doğuşuna sebep olan TR-808 ve TR-909 gibi klasik davul makinelerini tercih eden MWM, müzikseverlere zamansız bir müzikal deneyim sunuyor.

Kısaçalarda yer alan "Firedancer" şarkısına çektikleri video klibin yönetmenliği ve kameramanlığı Purple Phase imzası taşırken, sanat yönetmenliğini ve styling’ini ise Kedimari üstlendi.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yenilikçi prodüksiyon stillerini oldschool house ve techno esintileri ile bütünleştirerek yayımladıkları ilk teklileri “Dirty Clone” ile elektronik müzik dünyasında adını duyuran ikilinin yeni projesi “Here I Am” toplam 4 yapımdan oluşuyor. Italo disco, synthpop ve acid house sentezlerini barındıran şarkıların yanı sıra bigbeat tarzındaki “Firedancer” parçası ve “Here I Am”in modern bass house tarzındaki remiks versiyonu da dikkat çekiyor. MWM, tüm söz, beste ve prodüksiyonu kendisine ait olan bu proje ile elektronik müzik dünyasında sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Epic Istanbul etiketiyle tüm platformlarda dinleyiciyle buluşan kısaçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

İkilinin "Firedancer" şarkıları için hazırladığı video klibi izleyin.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...