Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Nurettin Çolak yeni projesi Ethnu ile ilk albümünden ilk teklisini paylaştı

'Come Home' isimli tekli Turquilla etiketiyle çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Nisan 2020
Nurettin Çolak yeni projesi Ethnu ile ilk albümünden ilk teklisini paylaştı

Türkiye'nin başarılı DJ/prodüktörlerinden Nurettin Çolak, çeşitli müzik türlerini birleştirerek hazırladığı şarkılarına yeni projesi Ethnu adıyla devam ediyor. Sanatçı, Ethnu adı altında 2020 yılında yayımlayacağı 9 şarkıdan oluşan ilk albümünden ilk teklisi olan “Come Home” adlı çalışmayı dinleyicileriyle paylaştı.

Turquilla etiketiyle yayımlanan ve farklı müzik tarzlarından beslenilerek yaratılan "Come Home", bas gitar ve elektro gitarla funky modlarda başlarken, barındırdığı dramatik melodi ve vokalleriyle sakinlik ve hareketliliği bir arada sunuyor.

Nurettin Çolak müziğe duymaya başladığı ilgiyi zamanla dinlediği şarkı ve setlerle geliştirerek, prodüksiyon ve remiks yapabilmek için kullandığı yazılımla kendi parçalarını üretmeye başlayarak profesyonel kariyerine adım attı. 2009 yılında birçok DJ’e remiks yapan Nurettin Çolak, aynı yıl “Anatolian Emotions” adlı teklisini yayımladı ve Armin van Buuren, Above & Beyond gibi isimler tarafından radyo programlarında desteklendi. “Conception” adlı parçası ile de dünyaca ünlü pek çok DJ'in radyo programlarına konuk olan Nurettin Çolak, bu parçasıyla dünyanın en büyük müzik satış portalı Beatport’ta “En İyi 20 Şarkı” listesine girmeyi başarmıştı.

Sanatçının Ethnu projesiyle çıkarmaya hazırlandığı ilk albümünden ilk tekli olan "Come Home" isimli çalışmayı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...