Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Nakadia 6 Mart'ta ilk kez Ankara'da

Tayland'ın global techno sahnesine kazandırdığı Nakadia 6 Mart'ta Kite Ankara'da kabin başına geçecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Şubat 2020
Nakadia 6 Mart'ta ilk kez Ankara'da

Tayland'da zorlu koşullar altında büyüdükten sonra hayallerinin izinden Berlin'e giden ve bugün techno sahnesinde dünyanın en başarılı kadın DJ/prodüktörleri arasında gösterilen Nakadia, 6 Mart'ta Vagabundo sunumu ile Kite Ankara'da başkentli müzik tutukunlarının karşısında olacak.

Watergate, EggLondon, Cafe D'Anvers, D-Edge, Lola gibi seçkin kulüplerin ve Tomorrowland, Loveparade, Sziget ve Dockyard dahil yüksek katılımlı festivallerin aranan isimlerinden biri olan Nakadia, şimdiye kadar 72 ülkede 1700'den fazla performansa imza attı.

2005 yılında Budai & Vic'in 'In / Out' parçasına Alexander Koning ile beraber yaptığı remiksle prodüksiyona adım atan sanatçı, devam eden yıllarda başarılı yapımlar üretmeye devam etti ve asıl bilinirliğini 2013'te çıkardığı kısaçaları 'Check & Run' ile sağlamayı başardı. Geçtiğimiz yıl 'Moonwalk', 'After Midnight', 'Acid Storm' adlı kısaçalarları ve Mixmag Türkiye etkinliklerinde görmeye alıştığımız Hollandalı DJ/prodüktör Eelke Kleijn'in 'Maschine 2.0' parçasına yaptığı remiksi ile stüdyosunda yoğun bir mesai geçiren sanatçı, 2020'deki ilk resmi müzik çalışması 'Positive Energy' isimli kısaçalarını 21 Şubat'ta dinleyicileriyle buluşturdu.

6 Mart gecesi Kite Ankara'da gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Türkiye'nin çeşitli etkinlik ve festivallerinde kabin başına geçen Lirika da sahnede olacak. Etkinliğe ilişkin diğer ayrıntılar ve biletler için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

NAKADIA | KITE ANKARA, 6 MART 2020

Nakadia'nın 'Postive Energy' isimli yepyeni çalışmasını dinleyin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...