Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Nastia 'Dance or Die' etkinlik serisi kapsamında İbiza'da çalacak

Ukraynalı sanatçı İbiza performansı sonrası Big Burn İstanbul'un konuğu olarak Türkiye'ye gelecek

  • BIG BURN ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE | FOTOĞRAF: PEDRO PINI
  • 21 Temmuz 2019
Nastia 'Dance or Die' etkinlik serisi kapsamında İbiza'da çalacak

Ukrayna'nın global techno sahnesine kazandırdığı en renkli isimlerden Nastia (Anastasia Topolskaia), 26-28 Temmuz tarihleri arasındaki Big Burn İstanbul performansından hemen önce, 24 Temmuz'da İbiza'da Nic Fanciulli'nin direktörlüğünü üstelendiği 'Dance or Die' etkinliğinde çalacak.

İlki 19 Haziran'da Carl Cox, Paco Osuna, Acid Mondays ve Nic Fanciulli'nin performanslarıyla başlayan seri 25 Eylül'e kadar Ushüaia Ibiza'da devam edecek. 24 Temmuz'daki gecede Nastia'ya Krystal Klear, II Faces, Paco Osuna ve yine Nic Fanciulli eşlik edecek.

Mixmag dergisinin 2017 Mart sayısının kapak yıldızı olmasıyla eş zamanlı olarak Mixmag Cover Mix’i yayınlanan, ardından 2018 yılında Second Storey'in ‘Dartmoor Four’ parçasına yaptığı remiksin dünya prömiyeri yine Mixmag tarafından yapılan başarılı isim gerçek bir DJ olarak tanımlanabilir. Prodüktörlüğün kendisine göre olmadığını söyleyen Nastia, çoğu DJ’in aynı zamanda prodüktörlük yaptığını göz önüne alırsak küçük bir azınlığın içinde yer alıyor. Çoğunluğun yaptığına ayak uydurmaya çalışmak yerine kendi bildiğini okuyarak cesurca bir duruş sergileyen Nastia'nın Twitter biyografisinde yazdıkları DJ’liğin kendisi için ne anlama geldiğini çok iyi özetliyor: “Amacım mümkün olduğunca fazla insanı dans pistinde görmek ve onlarla birlikte dans etmek, hepimizi birleştiren hissiyatı, müziği, yönlendirmek. Ben ne yapıyorsam oyum.”

Geçtiğimiz günlerde tatil için Türkiye'de bulunan Nastia, dinleyicileri için seçip sevgiyle mikslediği parçalarla 26-28 Temmuz tarihlerinde Big Burn İstanbul sahnesinde olacak. Sanatçının Big Burn İstanbul'daki performansının biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Big Burn Istanbul'a özel hazırladığımız Spotify listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...