Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Nerepla ve Ceren Patron ‘Blackswan’ ile ilk kez bir arada

İkilinin yeni kısaçalar albümü, yüksek enerjili üç orijinal parça içeriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Aralık 2022
Nerepla ve Ceren Patron ‘Blackswan’ ile ilk kez bir arada

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Nerepla ve Ceren Patron, ilk ortak projeleri “Blackswan” için bir araya geldi.

Çalışmaya ismini veren açılış parçasının yanı sıra “Cricket” ve “What You Wanna Do” isimli yapımlar olmak üzere toplam üç parçadan oluşan kısaçalar albüm, Pure Black Records aracılığıyla dijital platformlardaki yerini aldı. Proje, Nerepla’nın “Leave The World Behind”, “Torschlusspanik” ve “Synesthesia” gibi dikkat çekici solo çalışmalarını takip ederken, Ceren Patron’un ise 2020 yazında çıkan ilk resmi çalışması “Bird In The Sky”ı izliyor.

Nerepla, bu yıl Kite Ankara’nın 10’uncu yıl kutlamaları kapsamında Jeton Records’ın başkentteki showcase gecesinde sahne almış, son olarak The End Istanbul sahnesinde dinleyicileriyle buluşmuştu. Ceren Patron’u ise son zamanlarda aralarında Indira Paganotto, Oliver Huntemann ve Teenage Mutants’ın olduğu çeşitli sanatçıların sahne aldığı etkinliklerde ve Kastel İstanbul’daki Halloween gecesinde dinleme fırsatı elde etmiştik.

Nerepla ayrıca, yeni yıla yeni bir ortak proje ile girmeye hazırlanıyor. Sanatçının Rodez ile ortak çalışması “Oxymoron”, 6 Ocak'ta müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Nerepla ve Ceren Patron'un enerji dolu çalışmalarını içeren kısaçalar albümü aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...