Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Nicole Moudaber, Jaydee'nin 'Plastic Dreams' parçasını remiksledi

Remiks, Renaissance'ın 'The ReMix Collection' serisi kapsamında 29 Kasım'da çıkıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Kasım 2019
Nicole Moudaber, Jaydee'nin 'Plastic Dreams' parçasını remiksledi

Londra'da çalışmalarını sürdüren DJ/prodüktör Nicole Moudaber, Hollandalı sanatçı Jaydee'nin 1992 yapımı klasikleşmiş parçası 'Plastic Dreams'e remiks yaptı.

Moudaber'in remiks çalışması, ünlü plak şirketi ve etkinlik organizasyon oluşumu Renaissance'ın sevilen remiks serisi 'The ReMix Collection'ın yeni kataloğu içinde yer alıyor. Moudaber'in uzun zamandır remikslemek istediği bir çalışma olduğu belirtilen 'Plastic Dreams', 1984'te Belçika'nın Ghent kentinde kurulan R&S Records'tan 1992 yılında çıkmıştı.

Çalışmayla ilgili olarak düşüncelerini aktaran Moudaber, "Bu çığır açıcı eseri yeniden çalışırken özüne bağlı kalmaya özen gösterdim. House ve techno arasındaki dengeyi korumaya çalıştım ve biraz da jazz esintileri dahil ettim. Bu parçayla ilk karşılaştığımda New York'taydım. Bana dans ettirip ayaklarımı yerden kesmişti... Beni insanlara daha fazla bağlıyor ve hayal kurmama vesile oluyordu. Orijinal çalışmanın kimliğine yakışır bir remiks çalışması ortaya çıkardığıma inanıyorum" diye konuştu.

Prömiyeri Mixmag tarafından yapılan 'Plastic Dreams'in Nicole Moudaber remiksini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...