Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ultra Miami’den Amelie Lens, Carl Cox, Armin van Buuren ve Eric Prydz’in de içinde olduğu dev kadro

Ultra Miami, dans müziğinin geniş spektrumundan çeşitli sanatçıları 22’nci organizasyonu için açıklamaya başladı

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Kasım 2019
Ultra Miami’den Amelie Lens, Carl Cox, Armin van Buuren ve Eric Prydz’in de içinde olduğu dev kadro

20-22 Mart 2020 tarihlerinde Miami’deki evi Bayfront Park’ta 22’nci kez düzenlenecek Ultra Music Festival, ilk etap sanatçı listesini açıkladı. Duyurusu yapılan ilk isimler arasında Amelie Lens, Carl Cox, Eric Prydz, Flume, FISHER, Richie Hawtin, Armin van Buuren ve Major Lazer gibi isimler heyecan yaratıyor.

Grammy ödülü sahibi Flume, yeni canlı performans konseptini tanıtacağı headliner şovuyla festival listesine ismini yazdırırken, FISHER ve techno’nun Belçikalı yeteceği Amelie Lens, tıpkı Flume gibi Ultra Music Festival’daki ilk performanslarına imza atacak. Ultra Miami ziyaretçileri ayrıca Carl Cox, Jamie Jones ve ismi henüz açıklanmayan bir diğer özel misafirin katılımıyla daha öne eşi benzeri görülmemiş bir B3B performansa şahit olma ayrıcalığı elde edecek. Bir diğer B3B performans ise Dubfire, Nicole Moudaber ve Paco Osuna arasında gerçekleşecek.

Carl Cox’un 2005 yılında doğan popüler sahne projesi RESISTANCE Megastructure projesi festivalin üç gününe yayılırken, müzikseverler Armin van Buuren’in 10’uncu yılını kutlayacağı A Sate of Trance sahnesini de takip etme şansına erişecek.

Tüm bunlar sizi de heyecanlandırdıysa, seyahat planlarınızı netleştirip buradan bilet alabilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...