Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Oceanvs Orientalis Yeni Albümü 'EX NIHILO'nun Hazırlık Sürecini Tamamladı

Yeni albüm çalışmasını tamamlayan sanatçı M Music Presents etkinlikleri kapsamında 27 Nisan Cumartesi İstanbul Klein'da

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Nisan 2019
Oceanvs Orientalis Yeni Albümü 'EX NIHILO'nun Hazırlık Sürecini Tamamladı

M Music Presents etkinlikleri kapsamında 27 Nisan Cumartesi İstanbul Klein sahnesinde yer alacak olan Oceanvs Orientalis (Şafak Öz Kütle), 8 aylık bir çalışmanın ürünü olan yeni albümü 'EX NIHILO'nun çalışmalarını tamamladığını takipçilerine duyurarak 10 parçadan oluşan albümündeki 'Plankton Planet' adlı parçadan kısa bir kesiti sosyal medya hesabından paylaştı.

Sanatçının yeni albümü, evrenin gezegenleri içeren boyutundan insan varlığı boyutuna uzanan 10 evresinden 10 farklı hikayeyi konu ediniyor.

Müzik mirasının doğudan geldiğine inanarak elektronik müzikte estetik algıyı özgün melodileri ile zorlamayı amaçlayan Oceanvs Orientalis, dinleyicilerinin vücut dilini tümüyle kullanabileceği parçalar yaratmayı hedefliyor. Burning Man, Acid Sundays ve Garbicz Festival gibi dünya çapında pek çok önemli festival ve etkinlikte yer alan, Mixmag'in ünlü serisi The Lab'in 2016'da New York'taki konukları arasında yer alan Oceanvs Orientalis, kendi deyimiyle ‘acelesi olmayanlara, acele etmeyen şarkılar' yapıyor. Sanatçı 2017 yılında "Smirnoff Sound Collective"in 12'nci bölümünde Mixmag'e özel verdiği röportajla da hatırlanıyor.

Yeni albüm çalışmasının heyecanını üzerinde taşıyan Oceanvs Orientalis, M Music Presents etkinlikleri kapsamında 27 Nisan Cumartesi günü İstanbul Klein'da olacak. Sanatçıya gecede Efe Kantel ve Menachem 26 eşlik ediyor olacak. Etkinlik biletlerini buradan satın alabilir, daha fazla bilgi için M Music Presents'in internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...