Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

One Love Festival 15'inci yılında geri dönüyor

One Love Festival 20 Temmuz'da dört yıl aradan sonra İstanbul'da

  • ONE LOVE FESTIVAL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 20 Haziran 2019
One Love Festival 15'inci yılında geri dönüyor

İlk olarak 2002 yılında gerçekleştirilen, müzikseverlere şehir hayatında festival özgürlüğünü, aşkı, müziği, umudu ve birlikteliği yaşatmayı hedefleyen One Love Festival, 15'inci yılında 20 Temmuz 2019'da Türkiye’den ve dünyadan pek çok tanınmış ve gelecek vaat eden ismi konuk edecek.

Dört yıllık aranın ardından festival ruhunu İstanbullu müzikseverlere yaşatmak için gün sayan festival 2 ayrı mekanda 5 farklı sahnede benzersiz bir deneyim sunacak.

One Love Festival'ın saat 12:00'da Parkorman'da başlayacak ilk bölümünde Years & Years, THE BLAZE, Ezhel, Dekmantel Soundsystem, Palms Trax ve Mind Shifter dahil pek çok sanatçı 12 saat boyunca performans sergileyecek.

Saat 23:30'da Volkswagen Arena'da başlayacak ikinci bölüm ise King sahnesindeki The Black Madonna, Art Department, Black Merlin ve Ferhat Albayrak'ın performanslarıyla 21 Temmuz sabahına kadar kesintisiz olarak devam edecek.

Kendine has ve tükenmeyen enerjisini dinleyici kitlesine kolaylık aktarabilen The Black Madonna, disco’dan techno’ya uzanan plak setleriyle tanınıyor. 2016 yılında Mixmag tarafından "Yılın DJ"i olarak seçilen The Black Madonna; Sonar, Dekmantel, Boiler Room ve Mixmag Live gibi ilgi gören pek çok performansıyla dünyanın farklı noktalarında takip edilen bir isim.

Kanadalı prodüktör Jonny White ve Kenny Glasgow’un projesi olarak 2009’da başlayan Art Department, müzik hayatına Jonny White ile devam ediyor. Üretken prodüktör, kendine özgü ve farklı müzik türlerinin etkisinden sıyrılabilen stiliyle underground müzik hareketinin önemli isimleri arasına girdi. "Vampire Nightclub / Without You" teklisiyle 2010’da büyük bir çıkışa imza atan Art Department, özellikle White’ın plak şirketi "No.19 Music" altında yaptığı prodüksiyonlarla yeteneğini tüm dünyaya gösterdi.

Bird Scared Records, World Unknown, Common Thread, Jealous God, Island of the Gods, Berceuse Heroique ve Boysnoize gibi plak şirketlerinden çıkardığı heyecan verici yapımlarla tanınan yetenekli İngiliz DJ/prodüktör Black Merlin; techno, industrial, space disco ve EBM tarzları arasında kurulu hipnotik ve zengin müzik evreniyle Volkswagen Arena King sahnesinde yer alacak bir diğer sanatçı.

One Love Festival'ın gece programında King sahnesinin son sanatçısı ise 20 yılı aşkın kariyeriyle uluslararası platformda hatırı sayılır bir noktaya erişen Ferhat Albayrak. FG 93.7’deki "Ferhat Albayrak Radio Show" ve 52 ülkede yayımlanan "Jeton Records Radio Show" ile seçkilerini geniş kitlelerle buluşturan, 2009 yılında kurduğu techno plak şirketi Jeton Records ile küresel çapta önemli biz çizgi yakalamayı başaran, 2009 ve 2012 yılları arasında dünyada ismini duyurmuş kulüplerden "Space Ibiza"da Carl Cox ile sergilediği performanslarıyla hatırlanan başarılı sanatçının Beatport techno listesinde 3'üncülüğe kadar yükselen "Evolving Wisdom" parçası halen hafızalarda.

15'inci yılında festival ruhunu İstanbul ile yeniden buluşturacak olan One Love Festival 20 Temmuz'da gerçekleşecek. Festivalin Volkswagen Arena'daki King sahnesi programının biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

'One Love İstanbul 15'e özel hazırladığımız Spotify listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...