Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

People Like Us 'All Night Long' performansı ile bu Cumartesi İstanbul Boğazı'nda

RADIO2020 organizasyonuyla gerçekleşecek buluşma, İstanbul Boğazı turu boyunca SUDATUR Gemisi'nde müzik tutkunlarını konuk edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Mayıs 2024
People Like Us 'All Night Long' performansı ile bu Cumartesi İstanbul Boğazı'nda

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sahnedeki enerjileriyle dikkat çeken Batıkan Abız, Batıkan Tanrıkulu ve Yiğit Karakaş üçlüsünün oluşturduğu People Like Us, 25 Mayıs Cumartesi gecesi İstanbul Boğazı'nın en büyük ve en lüks gemisi olarak kabul edilen SUDATUR Gemisi'nde "All Night Long" performansıyla sevenlerinin karşısında olacak.

Elektronik müzik dinleyicilerinin ilgiyle takip ettiği RADIO2020 aplikasyonu, online radyo hizmeti dışında yaptığı etkinliklerle de kendinden söz ettirmeye devam ediyor. RADIO2020 sunumuyla hayat bulacak etkinlikte, Bebek Sahili'nde müzikseverleri bekleyecek olan SUDATUR Gemisi'nin kapıları 18:00'da açılacak ve gemi 19:30'da hareket ederek 01:00'a kadar People Like Us öncülüğünde ve İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarası ile katılımcıları coşkulu bir yolculuğa çıkaracak.

Batıkan Abız, Batıkan Tanrıkulu ve Yiğit Karakaş’ın ortak müzik çalışmalarını tek çatı altında toplamak amacıyla 2019 yılında kurdukları ve aynı zamanda plak şirketi olarak da hayata geçen projeleri People Like Us, çekim merkezi oluşturan sahne performanslarının yanı sıra sanatçıların kendi isimleri altında çıkardıkları müzik çalışmalarından da besleniyor.

People Like Us ve RADIO2020 cephesinden en güncel gelişmeler için aşağıdaki linklerden kendilerini takibe alabilir, etkinlik biletleri için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

PEOPLE LIKE US RADIO2020
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...