Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Indance ilk etkinliğini bu Cumartesi Klein Phönix’te gerçekleştiriyor

Ivory, Sezer Uysal, Fiona Kraft ve Haraso, 25 Mayıs Cumartesi günü Klein Phönix sahnesinde

  • MIXMAG TURKEY
  • 22 Mayıs 2024
Indance ilk etkinliğini bu Cumartesi Klein Phönix’te gerçekleştiriyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Klein Phönix, 25 Mayıs Cumartesi günü Ivory, Sezer Uysal, Fiona Kraft ve Haraso’nun performanslarına ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’nin yeni kurulan elektronik müzik oluşumlarından Indance’in ilk etkinliği olarak kayıtlara geçecek olan gecede performansı merakla beklenen isimlerden Ivory öne çıkıyor. Milano'daki ünlü Volt Club'da resident DJ olarak başladığı kariyerinde Innervisions, Afterlife, Kompakt ve Multinotes gibi önde gelen plak şirketlerinden çıkan parçalarıyla beğeni toplayan, müziği kendisi için tarihî Toskana Kuleleri gibi sığınak olarak gören Ivory, önceki hafta Cercle Records etiketiyle ‘Futurism’ adlı yeni bir tekli çıkardı.

Türkiye’nin en üretken müzik prodüktörlerinden biri olan; Stil vor Talent, Tronic, Sincopat, Suara ve daha birçok plak şirketindeki projeleri ile diskografisini her geçen gün genişleten Theory X kurucusu Sezer Uysal ise son olarak ‘Unveiling the Ceremony’ ve ‘Sole’ projelerini dinleyicileriyle paylaşmıştı.

‘Deeper Feelings’, ‘The Beat of Freedom’ ve ‘Nomad’ parçalarıyla alkış toplayan ve bu yıl kendi plak şirketi NON MERCI MUSIC’i kuran Fiona Kraft ve Haraso alter egosuyla Aras Ofluoğlu, 25 Mayıs Cumartesi günü Klein Phönix sahnesinde setleri ile yer alan diğer isimler olacak.

Sanatçıların öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilir, etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...