Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Pleizel ve Non Square yeni Mesh derlemesi ‘Lattice’in ilk kürasyonunda

Pleizel, 1 Aralık’ta Londra EartH'teki Mesh etkinliğinde Max Cooper ve Alex Banks ile birlikte performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Kasım 2023
Pleizel ve Non Square yeni Mesh derlemesi ‘Lattice’in ilk kürasyonunda

Max Cooper, kurucusu olduğu plak şirketi Mesh ile birlikte yeni bir derleme serisinin küratörlüğünü yapmaya başladı.

Lattice 001’ başlıklı derlemede Türkiye’den iki elektronik müzik sanatçısının çalışmaları yer alıyor.

Müzik yapımcılarını yaratıcılıklarının sınırlarını zorlamaya davet ederek, dinleyicilere, müzikal spektrumun farklı referansları ile keskin elektronik ritimlerin harmanlandığı bir işitsel deneyim sunmayı amaçlayan ‘Lattice’ serisi, daha önce piyasaya çıkmamış parçaları ve Mesh kataloğundan bir dizi çalışmayı öne çıkarıyor.

İstanbul merkezli ses tasarımcısı ve sanatçı Pleizel (İzel Baybars) ve çalışmalarını İstanbul’da sürdüren bir diğer DJ/prodüktör Non Square (Korhan Oraydın), bu özel projeye Türkiye’den katkı sunan iki sanatçı. Her biri solo çalışmalarıyla projeye dahil olan Pleizel’i ‘Liana’ isimli çalışmasıyla dinlerken, Non Square’e ‘Error From Deep’ adlı çalışmasıyla rastlıyoruz.

Belçikalı çello virtüözü ve elektronik müzik bestecisi Niels Orens, Mesh’te görmeye alışık olduğumuz Llyr ve Fransız sanatçı Odalie ise, ‘Lattice 001’da parçaları ile karşımıza çıkan diğer isimler.

Bandcamp üzerinden sadece bir hafta süreyle ücretsiz indirme/istediğin kadar öde seçeneğiyle sunulan derlemeye buradan ulaşabilirsiniz.

Pleizel, 1 Aralık'ta Max Cooper ve Alex Banks ile birlikte Londra EartH'teki Mesh etkinliğinde performans sergileyecek. Ayrıntılı bilgi ve biletlere buradan erişebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...