Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Sam Paganini 16 Aralık'ta yeniden Türkiye’de

The Falls sunumuyla 42 Venue'de gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Ugur Project, Alan Cutt, Rooney Nasr ve Minstrel sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Kasım 2023
Sam Paganini 16 Aralık'ta yeniden Türkiye’de

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İtalyan DJ/prodüktör Sam Paganini, 16 Aralık Cumartesi günü canlı performansıyla yeniden Türkiye'deki dinleyicileriyle bir araya geliyor.

Berghain, Output, Cielo ve Fabric dahil dünyanın pek çok noktasındaki kulüp ve festival performanslarının yanı sıra Drumcode, Plus 8 ve Cocoon Recordings gibi plak şirketlerinde yer alan, hafızalarda yer eden başarılı prodüksiyonlarıyla 25 yılı aşkın bir süredir göz önünde olmaya devam eden sanatçı, 2014 çıkışlı albümü ‘Satellite’ta yer alan ‘Rave’ parçasıyla geniş kitlelere ulaşma fırsatı yakalamıştı.

The Falls sunumuyla İstanbul 42 Venue’de gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Ugur Project, Alan Cutt, Rooney Nasr ve Minstrel sahnede olacak.

Sam Paganini, yine The Falls sunumuyla geçtiğimiz kış Türkiye’deki ilk canlı performansını sergilemişti. ‘Rave’ parçasına da yer verdiği İstanbul'daki performansının canlı kaydını albümleştirerek bu yıl dinleyicileriyle paylaşan Sam Paganini, bu yıl ayrıca ‘Body Ride / Demon’ adını verdiği çift teklisiyle beğeni toplamıştı. Sam Paganini’nin 16 Aralık’taki yeni şovu, aynı deneyimi tekrar yaşamak isteyenler ve bir önceki performansını kaçıranlar için çok iyi bir fırsat.

Etkinlikteki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edebilir, sanatçının öne müzik çalışmalarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

THE FALLS PRESENTS: SAM PAGANINI (LIVE) | 42 VENUE, İSTANBUL - 16 ARALIK 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...