Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Rampue 31 Temmuz’da ISLA Alaçatı’da

‘Jungle Beats’ etkinlik serisinin ilk konuğu Rampue, tropik güzellikleri ve orman ferahlığını bir arada yaşatan, Alaçatı’da 2022 yazının büyüleyici buluşma noktası ISLA sahnesinde performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Temmuz 2022
Rampue 31 Temmuz’da ISLA Alaçatı’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Techno’ya house ve pop esintileriyle kendine özgü yorum getirerek dinleyicilerinin kalbinde taht kuran DJ, prodüktör ve canlı performans sanatçısı Rampue (Daniel Krajnyak), 31 Temmuz Pazar günü Alaçatı’da 2022 yazının büyüleyici buluşma noktası ISLA’ya konuk oluyor.

Çalışmalarını Berlin merkezli olarak sürdüren sanatçı, uluslararası çapta büyük rağbet gören eşsiz tarzıyla techno’nun geleneksel pozisyonlanışında yeni kanallar açan cesur bir yaratıcı kişilik. Fusion Festival ve Burning Man gibi festivallerin yanı sıra Avustralya’dan Güney Amerika’ya, Uzak Doğu’dan Kuzey Amerika ve Avrupa’ya dünyanın dört bir yanında sergilediği performanslarıyla hatırı sayılır takipçi kitlesi edinmeyi başaran sanatçının dinleyicileri arasında önemli bir kesimi Türkiye’deki müzikseverler oluşturuyor. Diskografisinde “Zwitscherzwitscher”, “Rose High”, “Sonne Park Und Sterni” ve “Turn Around” gibi başarılı solo yapımlar yer alan Rampue, aralarında RÜFÜS DU SOL, Oliver Schories, Oberst & Buchner ve Thomas Atzmann gibi göz önündeki sanatçıların parçalarına yaptığı remikslerle de ayrıca beğeni toplamayı bildi.

31 Temmuz Pazar günkü etkinliğin hayat bulacağı ISLA, Alaçatı’nın saklı köşelerinden. Yarattığı yemyeşil, devasa tropik bahçe ve bir adayı andıran ferah barı ile Alaçatı'ya farklı bir soluk kazandıran mekân, konuklarına tropik güzellikleri ve orman ferahlığını bir arada yaşatıyor. Doğal ve yerel ürünlerden şaşmayan Latin Amerika esintili mutfağıyla misafirlerine harika lezzetler sunan ISLA Alaçatı ayırca 20 kişilik bar ekibi ve imza kokteylleriyle benzersiz bir lezzet ve eğlence deneyimi vaat ediyor. Sıra dışı mimarisini Pınar Hacıarifoğlu ve Laxmi Interiors ekibinin, ışık tasarımını Planlux’ün, tropik bahçe peyzaj uygulamasını ise Terry Filidis’in üstlendiği ISLA, Alaçatı’da 2022 yazının büyüleyici buluşma noktası.

Etkinlik katılımcıları, Rampue’nin yanı sıra Doğukan Erel’in de performansını takip etme fırsatı elde edecek. Generic Music’in katkılarıyla gerçekleşecek etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi ve biletler için bu sayfayı ziyaret edebilir, Rampue’nin diskografisindeki öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

RAMPUE | ISLA ALAÇATI - 31 TEMMUZ 2022

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...