Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Louis Vuitton ilhamını David Mancuso'dan alan 'Fall In Love' koleksiyonunu lanse etti!

Koleksiyonu canlandıran, Virgil Abloh tasarımları

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Temmuz 2022
Louis Vuitton ilhamını David Mancuso'dan alan 'Fall In Love' koleksiyonunu lanse etti!

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Louis Vuitton 2023 ilkbahar öncesi koleksiyonuna ilham, 70'ler New York'unda düzenlenen The Loft partilerinin efsanevi DJ'i David Mancuso. Virgil Abloh tarafından tasarlanan "Fall In Love", şimdi moda tutkunlarına zihin açıcı bir meditasyon deneyimi sunacak. 1970'lerde açılan meşhur gece kulüplerinden The Loft ise, David Mancuso'nun düzenlediği ilk gece 'Love Will Save The Day' ile Büyük Elma yakıştırması yapılan kentteki yeraltı partilerinin öncüsü olmuştu.

Davetlilere özel bu partiler; misafirleri, müzikleri ve moda yaklaşımları ile tarihe geçti. DJ ve Louis Vuitton Erkek Giyim Moda Direktörü Virgil Abloh, DJ ve moda tasarımcılarının moda ve müzik sektörüne ortak etkileri üzerine düşünmüş üstatlardan. Abloh, koleksiyonu bitirme fırsatı bulamadı. Ekip, Abloh adına koleksiyonu bu sene tamamladı.

En ilk yeraltı DJ'lerinden David Mancuso 2016 senesinde, 72 yaşında hayata veda etti. Mancuso kendisi için "Kelimeler ile ifade edilemez bir kayıp. Beni bu işin nasıl yapılması gerektiği konusunda yönlendirdiğiniz için her daim minnettarım" ifadelerini kullanan Kerri Chandler dahil, kendisinden esinlenen usta DJ ve yakınları tarafından anıldı.

41 yaşında kanserden kaybedilen vizyoner kişilik Virgil Abloh'a hürmeten tasarımlar, Paris Moda Haftas'ında sunuldu.

Abloh'a ait bir önceki koleksiyon "Louis' Dreamhouse", erkekler için tasarlanan etek ve elbiselerle cinsiyet normlarını kırar nitelikte idi.

Louis Vuitton'un "Fall In Love" koleksiyonundan kesitlere aşağıda ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...