Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Recondite yeni albümü 'Dwell'den ilk teklisini paylaştı

Recondite'ın yeni çalışması 2013 yılında 'Hinterland' albümünü yayımladığı Ghostly'den çıkacak

  • MUSTAFA TOKGÖZ
  • 25 Aralık 2019
Recondite yeni albümü 'Dwell'den ilk teklisini paylaştı

Recondite yeni albümünü çıkarmaya hazırlanıyor. 2013 yılında 'Hinterland' albümünü yayımladığı Ghostly International plak şirketine geri dönen sanatçı altıncı albümü 'Dwell' için hazırlıklarını tamamladı.

Albüm başarılı sanatçının son zamanlarda ortaya çıkardığı işlerle örtüşen nitelikte. Brunner, “Kendimi yeniden keşfetmesem bile ortaya çıkardığım işte tutarlıyım. Yürüyüşe çıkıp durduğunuzda ve manzaraya baktığınızda bir sonraki adımda gitmek istediğiniz yolu bilirsiniz ama o an hareket etmezsiniz... Çalışmamın özeti buna benziyor" diye konuştu.

Sanatçı, 'Hinterland' albümünde olduğu gibi çeşitli saha kayıtları kullandı ve turneleri arasındaki yaşamını temsil eden bir uzunçalar yarattı. 'Mirror Games' parçası üzerinde çalıştığı sırada eşinin kullandığı elektrikli diş fırçasının sesini duyarak 'Interlude 1' adlı parçasıyla armonik olduğunu fark eden sanatçı, bu uyumdan ilham alarak 'Interlude 1’ üzerinde ayrı bir hevesle çalıştığını da aktardı.

Recondite, yeni albümü hakkında dinleyicilere fikir verecek 'Cure' isimli tekliyi geçtiğimiz günlerde paylaştı.

24 Ocak'ta Ghostly aracılığıyla plak veya dijital formatta yayımlanacak albüme buradan ön sipariş verebilir, 'Cure' adlı çalışmayı aşağıda dinleyebilirsiniz.

'Dünyanın Ritmi' çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haber yazarı Mustafa Tokgöz'ü takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...