Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Red Axes ve Weval 14 Temmuz’da Sommer Klein sahnesinde

Çeşme’nin gözde mekanı Pazar günü Red Axes ve Weval’i konuk edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Temmuz 2019
Red Axes ve Weval 14 Temmuz’da Sommer Klein sahnesinde

Tel Aviv merkezli Dori Sadovnik ve Niv Arzi ikilisinden oluşan Red Axes ve Hollandalı Harm Coolen ve Merijn Scholte ikilisinin oluşturduğu Weval 14 Temmuz Pazar günü King sunumuyla Çeşme Sommer Klein sahnesinde performans sergileyecek.

Amsterdam’da bir süre yaşayıp Avrupa’nın çeşitli şehirlerini dolaştıktan sonra Tel Aviv’e dönen Red Axes, house, disco ve indie dance türlerindeki başarılı yapımlarıyla biliniyor. Tour De Chile, 1970, Silver Bed ve Pil Sagol gibi kısaçalar albümleriyle ses getiren işlere imza atan ikilinin geçen yıl Yakomin ile çıkardığı ‘Abidjan’ adlı afro house teklisi beğeni toplamıştı. Parça son olarak Exotic Refreshment plak şirketinin ‘Time Traveler – Chapter 4’ derleme albümünde yeniden piyasaya sürüldü. İkili ayrıca seyahat izlenimlerini müziklerine yansıttıkları ‘Trips’ serisini Mayıs ayında ‘Trips #2: Vietnam’ adlı kısaçalar ile devam ettirmişti.

Pazar günü Sommer Klein’da kabin başında olacak Weval ise Mart 2013’teki ilk EP’leri ‘Half Age’ ile hızlı çıkış yakalamayı başaran bir ikili. ‘Half Age’deki parçalardan ‘Detian’, 2014 yılında Penelope Cruz’un oynadığı Schweppes reklamında kullanılmıştı. Parça Fransa’da iTunes electronica top 100 listesinde 5’inciliğe kadar yükselmişti. İkili, Gui Boratto’nun ‘Take Control’ parçasına yaptığı remiks ile de Beatport’un electronica top 100 sıralamasında 1’inci sırada yer alma başarısı göstermişti. Son olarak bu yıl Kompakt etiketiyle yayımladıkları ‘The Weight’ teklisi müzikseverlerden tam not almış, Haziran’da Lake Turner tarafından remikslenmişti.

Red Axes ve Weval, 14 Temmuz Pazar günü Çeşme Sommer Klein sahnesinde olacak. King sunumuyla gerçekleşecek etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...