Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Reinier Zonneveld canlı performansıyla İstanbul'da

Hollandalı yetenek yeni çalışması 'Anubis'i çıkardıktan bir hafta sonra 7 Aralık'ta İstanbul MODULE'de olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Kasım 2019
Reinier Zonneveld canlı performansıyla İstanbul'da

Günümüz global techno sahnesinin benzersiz prodüksiyonları ve dans pistlerini hareketlendirici performanslarıyla etkili isimlerinden biri olarak sevilen yeteneklerinden Hollandalı DJ/prodüktör Reinier Zonneveld, Happy Memories Happening ve MODULE sunumuyla 7 Aralık Cumartesi gecesi İstanbul'da canlı performans sergileyecek.

Müzikle tanışması henüz 3 yaşındayken aldığı klasik piyano derslerine uzanan, daha sonra kendi klasik müzik bestelerini yapıp solo piyano konserleri vermeye başlayan sanatçının dans müziğiyle tanışması üniversite yıllarına dayanıyor. Öğrencilik yıllarındaki parasının tümünü ilk synthesizer'ını almak için harcayarak prodüksiyon becerilerini olabildiğince geliştirme fırsatı bulan Zonneveld, 2015 yılında iki yüksek lisans derecesi aldıktan sonra tamamen günden güne artan tutkusu müziğe kendini adamaya başladı.

Dikkat çeken yapımları kısa zaman içinde Oliver Koletzki’nin Stil vor Talent, Carl Cox’un Intec ve Richie Hawtin’in Minus plak şirketleri kendine yer bulabildi. Ayrıca, elektronik müziğin efsane isimlerinden Moby'nin iki parçasına yaptığı remiksler beğeni topladı. Parçalarında deep melodic unsurların yanı sıra warehouse acid techno'nun da izlerine rastlanan sanatçı, dans pistlerindeki sinerjiyi açığa çıkaran, uzun saatlere yayılan canlı performanslarıyla da dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor.

Müzikal üretimlerinde de son derece aktif bir dönem geçirmekte olan Zonneveld'in, Haziran'da Carl Cox ve Christopher Coe ile birlikte ortak stüdyo çalışmaları 'This Is Our Time' adlı çalışması ilgi görmüştü. 2017 yılında kurduğu kendi plak şirketi Filth on Acid'den kendi yapımlarını çıkarmaya devam eden isim, dinleyicileri için son dört ayda her biri 2'şer yeni parça içeren 4 kısaçalar hazırladı. Ağustos'ta 'Rave Dan', Eylül'de 'Melting Brains', Ekim'de 'Mentor' isimli çalışmalarını piyasaya süren sanatçı, serinin en son ürünü olan 'Anubis'i 29 Kasım'da müzikseverlerin beğenisine sunacak.

Hollanda'nın global techno sahnesine kazandırdığı en özel yeteneklerden Reinier Zonneveld, 7 Aralık Cumartesi gecesi İstanbul MODULE'de canlı performans sergileyecek. Happy Memories Happening ve MODULE sunumuyla gerçekleşecek "The Birth Of Aliens: Reinier Zonneveld" etkinliğinin biletlerine bu bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

THE BIRTH OF ALIENS: REINIER ZONNEVELD (LIVE) | MODULE

Sanatçının 29 Kasım'da çıkacak yeni çalışması 'Anubis'e buradan ön sipariş verebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...