Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Richie Hawtin’in 1995 yılında hazırladığı ‘Mixmag Live’ miksi şimdi dijital platformlarda

Sanatçının seti Octave One, Mark Broom, DBX ve Hawtin’in Plastikman projesinden parçalar içeriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Aralık 2020
Richie Hawtin’in 1995 yılında hazırladığı ‘Mixmag Live’ miksi şimdi dijital platformlarda

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Richie Hawtin’in 1995 yılında Mixmag için hazırladığı “Mixmag Live! - Volume 20” miksi dijital platformlardaki yerini aldı.

Toplam 22 parça içeren mikste Octave One, Mark Broom, DBX, Dwarf, Paul Hannah ve Richie Hawtin’in bir diğer projesi Plastikman mahlası altında yaptığı parçalar dikkat çekiyor.

Mixmag'in müzik direktörü Ralph Moore, dijital platformlarda müzikseverlerle yeniden buluşan miks için şu ifadeleri kullandı: “Önceden sadece CD formatta paylaşılan miksteki parçaların lisans işlemlerini tümüyle sonuçlandırdık ve bu muhteşem müzik yolculuğunu dijital çağa uyarladık. 25 yıl geçmesine rağmen bugün hâlâ beğeniyle dinleyeceğinizi umduğumuz bu miks, Octave One’dan Mark Broom’a, tüm zamanların klasiklerinden biri olan ‘Spastik’ten ‘Spaz’ ve ’Helikopter’ gibi 90’ların orijinal Plastikman prodüksiyonlarına kadar zamana yenilmeyen yapımlar içeriyor.”

Miksin yeniden paylaşıldığı güne özel olarak mikste yer alan parçalar Tim Burgess'in Twitter’daki sanal partisinde 18 Aralık akşamı Türkiye saatiyle 22:00’da yayınlanacak. Richie Hawtin’in ve özel konukların katılacağı yayında katılımcılar bir yandan miks albümü çalıp bir yandan anılarını müzikseverlerle paylaşacak.

Mixmag Records’dan çıkan ve Kanada'nın Windsor kentinde canlı kaydedilen Richie Hawtin’in imzalı "Mixmag Live" miksini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...