Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Rocky Valente’nin hayatı belgesel haline geliyor

6 çocuk annesi Rocky Valente ayrıca Labyrinth Productions kurucusu Uğur Akkuş ile mevcut gündemleri değerlendirdiği bir söyleşi gerçekleştirdi

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Haziran 2021
Rocky Valente’nin hayatı belgesel haline geliyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Amsterdam’da sürdüren Portekizli techno sanatçısı Rocky Valente’nin hayatı belgesele konu oluyor.

Özellikle 2017 yılında hayat hikayesini konu alan ve paylaşıldığı dönemde gündeme oturan video paylaşımından sonra aile hayatı ve uluslararası çaptaki DJ’lik kariyeri ile dikkatleri üzerine toplamaya başlayan sanatçı, 2019 yılında ELEVATE etiketiyle yayımladığı “Rebirth” adlı ilk resmi müzik çalışmasıyla kariyerinde hatırı sayılır bir ivme yakalamayı başardı.

Rocky Valente’nin ilginç hayat hikayesi, Londra merkezli yapım şirketi JA Films direktörü Julie Jakobek’in radarına girdi ve aile sorumlulukları ile bir arada yürüttüğü müzik yolculuğunu konu alan bir belgesel hazırlanması için sanatçıya teklif götürüldü. Görüşmeler sonucunda taraflar arasında anlaşma sağlandı ve belgesel için kollar sıvandı. JA Films daha önce Coldplay, ADELE, David Guetta, Will Smith F1, Depeche Mode, deadmau5 ve son olarak The Rolling Stones gibi isimler için belgesel serileri hazırlamıştı.

Rocky Valente ayrıca geçtiğimiz günlerde Extrema Outdoor festivalinin kurucularından, Belçika’nın Hasselt kentindeki Labyrinth Club’ın sahibi ve Labyrinth Productions şirketinin kurucusu Uğur Akkuş ile çevrim içi bir sohbet gerçekleştirdi. Aynı zamanda Amelie Lens’in de menajerliğini yapan Akkuş ve Valente’nin sohbetinde koronavirüs gündemi, elektronik müziği bekleyen değişim ve dönüşümler ve sektörün genel anlamda geleceği başlıca konular arasındaydı.

Sohbetin tamamını aşağıda izleyebilir, devamında Rocky Valente’nin bir süre önce çıkardığı son teklisi “Birò”yu dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...