Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Taycan’ın ‘Ovala’ parçasının klibi yayında

Sanatçının 2020’de çıkan ‘Ovala’ teklisine Fırat Gürgen’in yönetmenliğinde klip çekildi

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Haziran 2021
Taycan’ın ‘Ovala’ parçasının klibi yayında

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Taycan Malloy’un solo projesi olan Taycan altında 2020 yılında çıkardığı teklisi “Ovala”nın video klibi paylaşıldı.

İstanbul merkezli plak şirketi Put Out Records’ın kurucusu ve aynı zamanda yakın bir süre önce bir araya gelen Müjver grubunun üyesi olan Taycan; ritmik, melodik ve bas temelli unsurlarla ses dünyasını keşfetme yolculuğunda önemli bir yer teşkil eden geçen yıla ait teklisi “Ovala” için video klip hazırladı. Videonun yönetmenliğini Fırat Gürgen üstlendi.

Taycan’ın iki yıl önce müzikseverlerle buluşturduğu “It’s Just” parçasının videosu da yankı uyandırmış ve Cannes Kısa Film Festivali’nde “en iyi müzik videosu” ödülünü almıştı.

“Ovala”nın videosu ile ilgili plak şirketi Put Out Records’ın paylaştığı basın bülteninde şu ifadelere yer verildi: “Bu proje ile Türkiye'deki cinsel akışkanlığın gerçekliğini vurgulamak istiyoruz. Saklanamaz ve yadsınamaz olan gerçekliğimizi… Bütün yargılara ve kısıtlamalara karşı sanatın gücüyle bir söylem gösterme derdindeyiz. Bu beden bizim; bu yönelimler hepimizin! Politik olmadan protest bir duruş ile çoklu çağrışımlar üreten; çarpıcı, vurucu, avangart ve bir o kadar da renkli olan tavrımız ile bu klipte bir araya geldik. Sizce de oyalanmadan bazı normları ovalamamızın zamanı gelmedi mi?”

Taycan'ın yanı sıra Özlem Güngören, Rıdvan Pehlivan, Yiğithan Gökalp, Kübra Uzun, Akış Ka ve İdil Taylan'ın rol aldığı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...