Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Rose Bonica ilk albümü ‘Tears For The Tea Maker’ın hazırlıklarını tamamladı

Albüm, yönetiminde sadece kadınların olduğu Güney Afrika merkezli plak şirketinden çıkacak

  • AHMET AYDEMİR
  • 12 Ağustos 2020
Rose Bonica ilk albümü ‘Tears For The Tea Maker’ın hazırlıklarını tamamladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Güney Afrikalı sanatçı Rose Bonica'nın ilk albümü "Tears For The Tea Maker", 18 Eylül'de sanatçının kendi müzik şirketi Roses Are Red'den çıkacak.

Roses Are Red, Güney Afrika'da yönetiminde yalnızca kadınların olduğu plak şirketlerinden biri.

Rose Bonica, 2017 yılında çıkarmaya başladığı ilk parçalarından bu yana hızla popülerlik kazanmaya devam eden sanatçılar arasında. Doğduğu ülkenin başkenti Cape Town'daki elektronik müzik sahnesinde yeni akımların öncüsü olmaya devam ederken Eclair Fifi ile beraber sahne aldıkları Berlin'deki gece kulübü Salon Zur Wilde Renate'de seyircilerine kendini tanıtması, kendisi için en özel anlardan biri olmuştu.

Rose Bonica'nın "Tears For The Tea Maker" albümü, artık onunla bütünleşmiş olan dark techno anlayışıyla beraber dinleyicide bu dünyaya ait değilmişcesine izlenim bırakan sesleri harmanlıyor. Sanatçı kendi sesiyle eşlik ettiği arka fondaki ambient seslerin ve agresif beat'lerin üzerine, iç dünyasında yüzleştiği duygu ve düşüncelerini sınadığı karakteristik yönlerini yansıtıyor.

Sanatçının yeni albümü, Kai Van Dongen'nin "Don’t Lose Count" kısaçaları ve Ours'un "The First Time" isimli çalışmasından sonra plak şirketinin yayımlayacağı 3. yapım olacak.

13 parçadan oluşan "Tears For The Tea Maker" albümünün tanıtım videosunu aşağıda izleyebilir, bu sayfayı ziyaret ederek albüme ön sipariş verebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...