Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kapadokya, Sacred Revue ile sıra dışı bir deneyime hazırlanıyor

Sacred Revue Weekender, 25-28 Ekim’de Soul Revue, Alive Projects ve Indance katkılarıyla Sacred House’ta gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Ekim 2024
Kapadokya, Sacred Revue ile sıra dışı bir deneyime hazırlanıyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kapadokya'nın mistik atmosferi, 25-28 Ekim tarihleri arasında Sacred House’ta gerçekleşecek deneyimsel etkinlik konsepti Sacred Revue Weekender ile sıra dışı bir deneyime ev sahipliği yapacak.

Üç gün boyunca Sacred House’u canlı bir kasabaya dönüştürerek benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanan ve Soul Revue, Alive Projects ve Indance katkılarıyla düzenlenecek olan Sacred Revue Weekender, iki açık hava sahnesinde uluslararası ve ulusal DJ’ler, müzisyenler, jonglörler, dansçılar ve görsel sanat performanslarıyla dopdolu bir program sunacak. Ayrıca çeşitli workshop’lar, yerel zanaatkar stantları, kostüm ve el sanatları sergileri ile interaktif gösteriler de deneyimi zenginleştirecek.

Gece yarısından sonra ise, Sacred House’ta konaklayan katılımcılar ve VIP bilet sahipleri için düzenlenecek özel after party'ler, iki ayrı sahnede devam edecek.

Sacred Revue Weekender’da sahne alacak sanatçılar arasında Denis Horvat, Laolu, Floyd Lavine, Amine K, Nandu, DJ Pappa, MĪMĪ x FY, Adiøs Ayer, Black Batu, Dj Bey, Emir Sagiroglu, Marc Gonen, Menachem 26, Mertkan Akd, Mfk, Mt Axel, Non, OA Music, Orkun Bozdemir, Red Owl, Saruu, Saygun & Behlil, Sonvie, Style-ist ve Yakuza gibi isimler yer alıyor.

Sacred Revue ekibi tarafından yapılan açıklamada, “SACRED REVUE, elektronik müzik etkinlik dünyasının dev LED ekranlarla sınırlı, teknik prodüksiyon odaklı, ünlü isimlere muhtaç, çevresinden ve gerçeklikten kopuk, simülasyon deneyimlere teslim edildiği günümüzde; gerçek dokular, materyaller, insani bağlantılar, kaliteli müzik ve iyi vibe, anlamlı keşifler ve tüm duyulara hitap eden yaşamsal deneyimler sunarak hem müzik severler hem sanatçılar hem de etkinlik sektörü için yeni bir çıkış yolu ve umut sunmayı misyon edinmiştir. Deneyim, sanat, tasarım odaklı yapısının sağlayacağı sürdürülebilirlik gücüyle alansal kısır döngüden çıkan; keşifsel açıdan daha cesur ve anlamlı adımlar atarak sektörün geleceğini destekleyen global bir marka haline gelmeyi hedeflemektedir. Özgürlüğün sınırları başkasının özgürlüğünün başladığı yerdir anlayışıyla, SACRED REVUE etkinliklerinde her zaman çevreye, insanlara ve doğaya saygılı olmak amaçlanacaktır. Sanat ya da eğlence için başkalarının yaşamına ya da dinlenme ihtiyacına olumsuz bir etkimiz olmaması için gereken maksimum özen gösterilecektir. Ayrıca misafiri olduğumuz bölgelere kültürel ve finansal katma değerimiz olması için maksimum çaba sarf edilecektir. Uzun vadede ise fiziksel ya da finansal dezavantajlı müziksever ve müzisyenler için erişilebilirlik, ulaşılabilirlik, fırsat eşitliği alanlarında gelişmek amaçlanmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Biletler için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

SACRED REVUE CAPPADOCIA WEEKENDER 2024
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...