Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Schacke: Yılın parçasının arkasındaki isim 18 Ocak’ta RX İstanbul’da

Schacke, 'Artificial Intercourse' adlı yeni kısaçalar albümü piyasaya çıkmadan hemen önce RX İstanbul'da

  • OZAN TEZVARAN
  • 12 Ocak 2020
Schacke: Yılın parçasının arkasındaki isim 18 Ocak’ta RX İstanbul’da

Resident Advisor tarafından 2019’un parçası olarak seçilen 'Kisloty People' isimli çalışmanın yaratıcısı Schacke 18 Ocak’ta DREPT’in sunumuyla RX İstanbul’da sahne alacak. Talismann, Hector Oaks, Hadone gibi yeraltı sahnesinin öne çıkan isimlerini Türkiye’deki dinleyicileriyle buluşturan DREPT ile beraber andığımız Erman Sari, Gräfin ve Steinz da Schacke gecesine eşlik edecek.

Danimarkalı prodüktör ve DJ, Martin Schacke’nin elektronik müzik sahnesinde öne çıkmasını sağlayan kısaçalar çalışması Rusya’da bulunan ve kısa zaman önce faaliyetine son vermiş Kisloty Kulübü’nün iki haftalık programında ortaya çıkıyor.

Schacke ile beraber eski Rus pop şarkılarının melodileri ve vokalleri Kopenhag’ın hızlı, dinamik bir o kadar da alımlı dans müziği ile birleşiyor ve günümüzdeki popüler elektronik müzik tarzına farklı perspektifler sunuyor.

Danimarkalı prodüktör parçalarında ve setlerinde de aydınlık atmosferleri karanlık agresif zeminler üstüne kuruyor; fonksiyonlarını tekrar tanımladığı melodileri istediği yönde kullanıyor.

Kulaklarımızın aşina olduğu sadece olabildiğince sert vuruşlar üzerine oturtulmuş bir hissiyattan fazlasına teşvik ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 'Artificial Intercourse' isimli kısaçalarının Instruments Of Discipline plak şirketinden 27 Ocak’ta yayımlanacağı açıklanan prodüktörün, etkinlik takviminde 18 Ocak’ta RX İstanbul’da düzenlenecek etkinliğin ardından aralarında Perc, 999999999, Rebekah ve I Hate Models’ın da yer alacağı Amsterdam Vault Session V ve Berlin’in adından bahsettiren kulübü Berghain yer alıyor.

Schacke'nin 18 Ocak'taki RX İstanbul performansına ilişkin daha fazla bilgi ve biletler için bu sayfayı ziyaret edin.

SCHACKE | RX İSTANBUL, 18 OCAK 2020

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haber yazarı Ozan Tezvaran'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...