Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sea You Beach Republic ilk sanatçılarını açıkladı

Paul Kalkbrenner, Reinier Zonneveld, Boris Brejcha, Pan Pot ve daha fazlası 18-19 Temmuz’da Freiburg’da çalacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Ocak 2020
Sea You Beach Republic ilk sanatçılarını açıkladı

2014’teki ilk organizasyonundan bu yana her yıl dünyanın dört bir noktasındaki elektronik müzik severleri Almanya’nın Freiburg kentinin göl manzarasıyla ünlü bölgesi Tunisee’ye çeken Sea You Beach Republic festivali ilk etap sanatçı listesini duyurdu.

Festivalde canlı performans sergileyecek sanatçılar arasında Giorgia Angiuli, Lexy & K-Paul, Paul Kalkbrenner ve Reinier Zonneveld gibi isimler dikkat çekerken, Pan Pot, Eats Everything, Boris Brejcha, Claptone, Kid Simius, Kobosil, Marika Rossa, Mausio, Monika Kriuse ve Neelix ise DJ set için kabin başında olacak.

Yedi ayrı sahnede 100’ü aşkın sanatçıyı ağırlayacak olan festivalde ayrıca chillout tarzına özel bir sahne de kurulacak. Tunisee Gölü’nde çeşitli su sporları aktivitelerinin de düzenleneceği festival katılımcıları, Almanya’nın meşhur Kara Orman manzarası eşliğinde müzik ve eğlencenin doyumuna ulaşacak.

Sanatçı listesinde yer alan Paul Kalkbrenner ayrıca bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Sónar Istanbul'da da performans gösterecek. Ayrıntılı bilgi ve biletler için buraya tıklayabilir, festivalin geçen yılki organizasyonunun aftermovie videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

'Dünyanın Ritmi' çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...