Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

SEM Music Project 'Not About Right' adlı yeni bir tekli yayımladı

Emre ve Alper kardeşlerin İstanbul'dan Londra'ya uzanan müzik yolculuklarında yeni bir dönüm noktası: 'Not About Right'

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Temmuz 2020
SEM Music Project 'Not About Right' adlı yeni bir tekli yayımladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Yıllarca hobi olarak sürdürdükleri müzik üretimlerini 2019 yılında çıkardıkları "Another Day" teklisi ile müzikseverlerle buluşturmaya başlayan SEM Music Project, "Not About Right" adlı yeni çalışmalarını dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Emre ve Alper Sezgin kardeşlerden oluşan ikili, dijitalleşme ile iletişimin arttığı, kavramların ve kuralların hızla değiştiği, sektör dinamiklerinin alt üst olduğu yeni müzik dünyasında sağlam adımlarla ilerlemeye çalışıyor. Yeni kurallar müzik endüstrisinde bir yandan sanatçılar arasındaki rekabeti kızıştırırken, bir yandan da müzikseverlerin yeni sanatçılarla ve yeni yeteneklerle tanışmasını kolaylaştırıyor. Yeni dünyanın müzisyenlere sunduğu iletişim fırsatlarını değerlendirme amacıyla yola koyulan SEM Music Project üyesi Emre, 2017 yılında Londra’ya taşındıktan itibaren zaman zaman Londra’da müzik dünyasına yön veren Ministry of Sound ve Egg London gibi gece kulüplerinde DJ’lik yaparken kapıldığı elektronik müzik dünyasının büyüsüyle 20 yıllık profesyonel iş hayatını bırakarak kendisini müziğe adamaya karar verdi. Alper ise İstanbul’da sürdürdüğü çalışmalarında sürekli olarak yeni müzik tınılarını elektronik müzik severler için üretmeye devam ediyor.

Yeni çalışmaları "Not About Right" ile 2020 yılının ilk yarısındaki üretimlerinin sayısını 4'e çıkaran SEM Music Project, parçalarında ağırlıklı olarak gitar riff'lerini modern müzik enstrümanları ile harmanlayıp güçlü sound'lara ulaşmayı hedefliyor. İkili bu yılın başından itibaren "Nobody Cares", "You" ve "Never Let You Down" isimli üç tekli çıkarmıştı.

İkilinin Amerikalı vokalist Forrest Del'in katkılarıyla oluşturduğu yeni projesi "Not About Right", Güney Afrika merkezli plak şirketi Deep Territory Music etiketiyle piyasaya çıktı.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...