Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Can Durmuş ile galaksiler arası yolculuk

Sanatçının yeni kısaçaları 'Intergalactic' FIFTH ELEMENT etiketiyle piyasaya çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Temmuz 2020
Can Durmuş ile galaksiler arası yolculuk

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Can Durmuş, "Intergalactic" adlı yeni bir kısaçalar albüm çıkardı.

2016 yılında çıkardığı 3 parçadan oluşan ilk resmi müzik çalışması "Obsession EP"den itibaren üretimlerine hız kesmeden devam eden DJ/prodüktörün 2019 yılının son çeyreğinde “Varlık temelindeki dört elemente ek olarak müzik, bizim için beşinci elementi yarattı!” mottosuyla tanıttığı yeni plak şirketi FIFTH ELEMENT, kısa sürede başarılı bir ivme yakalayarak uluslararası camiada birçok yerli ve yabancı sanatçının desteğini aldı.

Şimdiye kadar iki derleme albüm ve bir kısaçalar albüm yayımlayan plak şirketinin dördüncü kataloğu kurucusu Can Durmuş'tan geldi.

İki melodik techno ve bir breakbeat olmak üzere toplam üç parça içeren “Intergalactic”, dinleyenlere farklı bir deneyim sunuyor. Kısaçalara ismini veren parça "Intergalactic", güçlü bass ve kick sesleri, hareketli efektleri ve geniş bir atmosferde yaratılan etkileyici melodileriyle dans pistinin karanlık tarafını temsil ediyor. İkinci parça "Hypervelocity”, atak basslar, retro synthler ve geleneksel melodileri ile dinleyicilerin ilgi odağı olurken, son parça "Azure" ise aksak ritimleri, güçlü horn'ları ve yüksek enerjisi ile sanatçı için alışılagelmişin dışında bir tarz sunuyor.

"Intergalactic"teki parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...