Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Serato Play Mayıs sonuna kadar ücretsiz

Serato DJ yazılımının sadece dizüstü bilgisayar kullanılarak DJ’lik yapmaya imkan veren eklentisi ay sonuna kadar ücretsiz

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Mayıs 2020
Serato Play Mayıs sonuna kadar ücretsiz

Serato’nun herhangi bir dizüstü bilgisayarı ek bir donanım ihtiyacı olmadan DJ kontrolörüne çeviren eklenti paketi Serato Play Mayıs sonuna kadar ücretsiz indirilebilecek.

Serato DJ Pro ve yine kullanımı ücretsiz olan Serato DJ Lite programlarıyla birlikte çalışarak bilgisayardan DJ’lik yapmak için tüm opsiyonları kullanıcılara sunan Serato Play, EQ, efekt, filtre ve daha pek çok özelliğini sosyal mesafe döneminde yeni beceriler kazanmak isteyenlerin hizmetine sunuyor.

DJ’likte henüz yeni olanların Serato Play eklentisini Serato DJ Lite ile birlikte kullanması önerilirken, bu konuda tecrübeli olan müzik tutkunları daha fazla özellik barındıran ve ücretli olan Serato DJ Pro’yu tercih edebilir. Serato Play ayrıca TIDAL ve SoundCloud platformlarıyla entegre çalışarak kullanıcıların milyonlarca parçaya kolayca erişmesine olanak tanıyor.

Serato Play, Serato DJ Lite ve Serato DJ Pro'yu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...