Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Serkan Temizer'den iki yeni yaz projesi: 'Dem' + 'Kilimanjaro Breeze'

'Dem' kısaçalarında Alper Yiğit ile iş birliğine giden sanatçı, solo teklisi 'Kilimanjaro Breeze' ile Afrika'nın büyüleyici zirvesinden esen serin rüzgarları müziğin ritmiyle buluşturuyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Haziran 2024
Serkan Temizer'den iki yeni yaz projesi: 'Dem' + 'Kilimanjaro Breeze'

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Serkan Temizer, art arda gelen iki yeni müzik projesini dinleyicileriyle buluşturdu.

Çalışmalarını İzmir'de sürdüren sanatçının yaza merhaba niteliğindeki ilk çalışması, toplam üç yapım içeren ve Alper Yiğit iş birliğiyle hazırlanan 'Dem' kısaçaları oldu. Kısaçalara ismini veren parça, orijinal versiyonunun yanı sıra vokal düzenlemesi ile de müzikseverlere sunulurken, projede 'Peşrev' adlı bir başka orijinal çalışma daha yer alıyor. Geleneksel ve modern müzik öğelerinin etkileyici bir bileşimini ortaya koyan çalışma, zurna ve elektro gitar gibi organik enstrümantasyonları elektronik ses manzaraları ile bir araya getiriyor.

Serkan Temizer'in kültürlerarası köprüler kurduğu 'Dem' kısaçalarını, 'Kilimanjaro Breeze' adını verdiği solo teklisi takip ediyor. Afrika'nın büyüleyici zirvesinden esen serin rüzgarları çağrıştıran parça, doğanın ihtişamını ve yüksek dağların ferahlatıcı havasını müziğin ritmiyle buluşturuyor.

Elektronik müziğe karşı olan tutkusuyla daha önce organizatör ve kulüp yöneticisi olarak da sektöre emek veren Serkan Temizler, aynı zamanda bir reklam ajansının kurucusu ve kreatif direktörü olarak çalışma hayatına devam ediyor. Elektronik müziğe gönül veren ve bu alanda çalışmalar yapan Serkan Temizer, elektronik müziğe yaklaşımında, stüdyo ortamında canlı enstrüman kayıtları da alarak prodüksiyon programlarında bu organik kayıtları elektronik seslerle bir arada kullanarak fark yaratan sound’lar üretiyor. İzmir’de çalışmalarını sürdüren ve müziği hayatının merkezine koyan Temizer, canlı etkinlik ve konser programları ile de müzikseverlere keyifli anlar yaşatıyor.

Cafe De Anatolia aracılığı ile piyasaya sürülen her iki projede yer alan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...