Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Sezer Uysal Evrenden Aldığı İlhamı Müziğine Yansıtıyor

Sanatçının 'Apastron' adlı yeni kısaçalar albümü 17 Mayıs'ta müzikseverlerle buluştu

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Mayıs 2019
Sezer Uysal Evrenden Aldığı İlhamı Müziğine Yansıtıyor

Türkiye'nin farklı türlerde yapımlar ortaya koyan en üretken DJ, prodüktör ve elektronik müzik sanatçılarından Sezer Uysal yepyeni bir kısaçalar albümle karşımızda. Taşıdığı isimle kozmik ve astronomik olgulardan alınan ilhamı hissettiğimiz kısaçalar 17 Mayıs'ta dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

İspanyol plak şirketi ELEVATE etiketiyle piyasaya çıkan 'Apastron EP', kısaçalara adını veren parçanın orijinal miksi, plak şirketinin kurucuları İspanyol ikili Pig&Dan'in bu parçaya yaptığı remiks ve Achondrite adlı bir başka yapım olmak üzere toplam üç techno parçadan oluşuyor. Apastron'un Pig&Dan remiksi, Beatport'un techno 'Top 100' listesine bugün 76'ncı sıradan giriş yapma başarısı gösterdi.

İngiltere'nin önde gelen elektronik müzik kulübü ve organizasyon şirketi Ministry of Sound ile çalışarak İspanya, Almanya, Meksika, Hollanda, Kanada, Finlandiya, İsviçre, Lübnan, Rusya, Hong Kong, Çin, Tayland, Tunus, Japonya ve Peru dahil 20'yi aşkın ülkenin festival ve kulüplerinde yoğun performans tecrübesine sahip olan Sezer Uysal, 2008'den itibaren aktif şekilde sürdürdüğü prodüktörlük kariyerine 2014 yılında Manual Music etiketiyle çıkan ilk albüm çalışması '1 Body 2 Souls' ile farklı bir boyut kazandırdı.

2011'de Ministry of Sound sanatçılarından Wretch 32'nin "Don't Go" parçasına yaptığı remiks ile Pete Tong'un BBC Radio 1'deki radyo şovuna girme başarısıyla da hatırladığımız Sezer Uysal, 2015 yılında ünlü plak şirketi Suara ile çalışmalara başlamış, ürettiği parçalar Maceo Plex, Stephan Bodzin, Dubfire, John Digweed, Adam Beyer ve Olivier Giacomotto gibi yıldızlar tarafından desteklenmişti.

Sanatçı ayrıca Ocak 2019 itibarıyla müzik yayımcılığına başlayan ve çeşitli projelerle sektöre katkı sunmayı amaçlayan Sibourne Music'i Mahmut Orhan ve Aytaç Kart ile birlikte kuran isimlerden biri.

Sezer Uysal'ın 17 Mayıs'ta çıkan kısaçalar albümü 'Apastron EP'yi aşağıda dinleyebilir, satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...