Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sezer Uysal ve VIIA ilk canlı şovlarıyla Fly Inn Beach'te

17 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek şov, başarılı ikilinin ilk canlı etkinlik performansı olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Temmuz 2021
Sezer Uysal ve VIIA ilk canlı şovlarıyla Fly Inn Beach'te

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sezer Uysal ve VIIA, 17 Temmuz Cumartesi günü Çeşme'nin önde gelen buluşma noktalarından Fly Inn Beach'te ilk canlı etkinlik performanslarına imza atacak.

Çeşme'nin en güzel koylarından biri olan Altınkum'da 40.000 m2'lik alanda yer alan Fly Inn Beach, koronavirüs önlemleri kapsamında bünyesindeki birçok alanı yeniden düzenledi ve müzikseverleri güvenle ağırlamak için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Stüdyoda sık sık bir araya gelen iki başarılı sanatçı geçtiğimiz aylarda ilk ortak müzik projeleri “Luciole”yi dinleyicilerinin beğenisine sunmuştu. Sezer Uysal ve VIIA ayrıca Akustikhane Performans Evi'nin 220 - Electric Sessions yayın serisi için Gain platformu izleyicilerine özel olarak ortak bir performans kaydetmişti. 17 Temmuz Cumartesi günü Çeşme'de düzenlenecek etkinlik, Sezer Uysal ve VIIA'nın müzik tutkunlarının karşısında birlikte gerçekleştirecekleri ilk canlı performansları olarak kayıtlara geçecek.

Sezer Uysal geçtiğimiz yıl Theory X plak şirketini hayata geçirmiş ve kurucusu olduğu genç plak şirketinden Mercan Dede iş birliğiyle “Araf”, Mehmet Özbek iş birliğiyle “La Sid” isimli parçalarını dinleyicilerinin beğenisine sunmuştu. VIIA ise “Relapse” ve “Euphoric Call” adlı iki parçadan oluşan kısaçalar albümünü geçtiğimiz sonbaharda Theory X’ten yayımlamıştı.

Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...