Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Radio2019’un ‘Holiday Sessions’ etkinlikleri başlıyor: İlk konuklar Teenage Mutants ve Space Motion

Teenage Mutants 22 Temmuz’da, Space Motion ise 23 Temmuz’da Radio2019 sunumuyla Fly Inn Beach’te

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Temmuz 2021
Radio2019’un ‘Holiday Sessions’ etkinlikleri başlıyor: İlk konuklar Teenage Mutants ve Space Motion

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Radio2019, yeni sezon etkinliklerini 22 ve 23 Temmuz’da Çeşme Fly Inn Beach’te gerçekleştireceği peş peşe iki buluşma ile başlatıyor.

12 Aralık 1994’te yapılan sansasyonel lansmanını takiben Türkiye’de çok sayıda kişinin dans müziğiyle tanışmasını sağlayan çok özel bir radyo istasyonu olarak hafızalara kazınan Radio2019, tecrübe etmekte olduğumuz kısmi normalleşmeye geçiş sonrası hızlı pozisyon alarak “Holiday Sessions” adlı yeni sezon etkinliklerini duyurdu.

“Holiday Sessions”ın 22 Temmuz Perşembe günü Çeşme Fly Inn Beach’te gerçekleştireceği ilk etkinliğinde Alman ikili Teenage Mutants sahne alacak. Terminal M, Tronic, 1605 ve Senso Sounds’un da dahil olduğu çeşitli plak şirketlerinden yayımladığı başarılı çalışmalarla tanınan Teenage Mutants’a “Holiday Sessions”ın ilk gününde Ahmet Şendil, b2b performanslarıyla U.F.U.K ve Ateş Tezer ile yine b2b performanslarıyla Furkan Kurt ve Kerem Tekinalp eşlik ediyor olacak.

Serinin 23 Temmuz Cuma günkü ikinci etkinliğinde adres yine aynı olacak. “Holiday Sessions”ın ikinci gününde müzikseverler, çalışmalarını Sırbistan’da sürdüren DJ/prodüktör Space Motion’ı dinleme fırsatı elde edecek. Fly Inn Beach’teki ortamı Space Motion için hazırlayacak DJ’ler ise Beyza, Koray Güçkıran ve b2b performanslarıyla Furkan Kurt ve Kerem Tekinalp olacak. Her iki etkinlikte ayrıca Fly Inn Beach resident DJ'lerinden Can Ünsal da hünerlerini sergileyecek.

Teenage Mutants son olarak Three ’N One’ın “Sin City” parçasını remiksledi. Space Motion ise çok yakında Stylo ile ortak çalışması “Dreamers” ve Kinky Sound ile güç birliğine giderek ortaya çıkardığı “Shift” isimli yeni çalışmalarını dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Radio2019’un 22 ve 23 Temmuz’daki etkinlik programıyla ilgili detaylı bilgi ve biletlere aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

TEENAGE MUTANTS | RADIO2019 - HOLIDAY SESSIONS, 22 TEMMUZ SPACE MOTION | RADIO2019 - HOLIDAY SESSIONS, 23 TEMMUZ

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...