Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Shesaid.so uluslararası ilk konferansını Ekim ayında düzenleyecek

MEETSSS adlı konferans Ekim ayında Portekiz'de

  • ONUR ATEŞ
  • 15 Temmuz 2019
Shesaid.so uluslararası ilk konferansını Ekim ayında düzenleyecek

Müzik endüstrisindeki kadınların küresel ölçekli örgütlü organizasyonu shesaid.so, MEETSSS adlı ilk uluslararası konferansını Ekim ayında düzenleyecek.

Organizasyonun hayata geçişinin beşinci yıldönümüne denk gelecek olan konferans Portekiz'in Algarve bölgesindeki Portimão kentinde gerçekleşecek.

Paylaşılan basın bülteninde, konferansın shesaid.so'nun iş birliği, çeşitlilik ve kapsayıcılık odaklı temel değerlerini gözeterek müzik sektöründe kadın profesyonellerin kişisel ve mesleki gelişimlerine odaklanma, müzik yöneticiliğinde etkin adımlarla müzik kitlesini besleme, kadın iş gücünü öne çıkarıp yeterince temsiliyet imkanı bulamayan yetenekleri tanıtma konularına yoğunlaşacağı aktarıldı.

Konferans konuşmacıları arasında şimdilik Chidera Eggerue (the Slumflower), #MuteRKelly kurucularından ve aynı zamanda ONE Musicfest koordinatörü Orinike Odeleye, Jennifer Justice, Alison Wenham, Clare Scivier, Georgia Taglietti, Mariana Duarte Silva ve shesaid.so kurucusu Andreea Magdalina yer alıyor. Temmuz sonunda daha fazla konuşmacının duyurulması bekleniyor.

Konferans günlerinde ayrıca kadın kimliğiyle belirginleşen yerel ve uluslararası sanatçıların katıldığı çeşitli müzikal etkinlikler de düzenleniyor olacak.

shesaid.so Şubat ayında IMS Ibiza ile iş birliğine başladığını duyurmuştu. Gelişme, 22 Mayıs'ta ücretsiz düzenlenen bir partiyle kutlanmıştı.

3-6 Ekim 2019 tarihleri arasındaki MEETSSS konferansının biletlerini buradan satın alabilirsiniz.

Big Burn Istanbul'a özel hazırladığımız Spotify listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...