Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sonance Festival 2019 setleri Technoise Radio’da

İleri bir tarihe ertelenen Sonance Festival ruhu yaşatılmaya devam ediyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Eylül 2020
Sonance Festival 2019 setleri Technoise Radio’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ankara'nın en büyük elektronik müzik festivali Sonance Festival’ın bu yıl 5-6 Eylül’de gerçekleşmesi planlanıyordu ancak mevcut pandemi şartları nedeniyle festivalin ileri bir tarihe ertelendiği açıklanmıştı.

Bu haber, güçlü bir sanatçı listesine sahip olan festivali dört gözle bekleyen elektronik müzik severleri her ne kadar üzmüş olsa da Sonance Festival ruhu, Antalya ve Eskişehir’de düzenlenen iki pre-party ile yaşatılmaya devam etmişti. Dans müziği tutukunları şimdi ise Sonance Festival atmosferini Technoise Radio’da yeniden deneyimleme şansına sahip olacak.

Ankara'nın ilk ve tek elektronik müzik radyosu Technoise Radio, festivalin 2019 organizasyonunda sahne alan sanatçıların bir kısmının set kayıtlarını 3-6 Eylül tarihleri arasında yayınlayacak.

UGR, Marvin & Guy, Red Axes, Moscoman, Unders, Heavie, Demirabi, Serenay ve Beste, 4 gün boyunca setleri çalınacak 16 sanatçı arasında yer alıyor.

"Sonance Festival x Technoise Radio Presents: Sonance Festival #Throwback Radio Show" isimli yayının zaman çizelgesini aşağıda inceleyebilir, 3-6 Eylül tarihlerinde Sonance Festival 2019 atmosferini Technoise Radio’da yeniden tatmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...