Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sónar Istanbul 2023’te gün gün sahne sahne tüm sanatçılar

Sónar Istanbul’un 7’nci buluşması 28-29-30 Nisan’da her zamanki adresi Zorlu PSM’de

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SÓNAR ISTANBUL
  • 11 Nisan 2023
Sónar Istanbul 2023’te gün gün sahne sahne tüm sanatçılar

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sónar Istanbul, 28, 29 ve 30 Nisan’da yedinci organizasyonunu gerçekleştirecek.

Her zamanki adresi Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek olan festival; müziği, yaratıcılığı ve teknolojiyi tekrar bir araya getireceği üç günlük kesintisiz deneyimdeki tüm sanatçıları ve sahneleri açıkladı.

Müzik ve performans programı bu yıl SonarClub, SonarLab, SonarHall, SonarScreen ve SonarVillage olmak üzere beş farklı sahnede gerçekleşecek. SonarClub ve SonarVillage, festival günlerinin tümüne yayılırken; SonarLab, SonarHall ve SonarScreen ilk iki günün çekim merkezlerinden olacak.

SonarClub’da Richie Hawtin, VTSS, Bicep, ANNA, Blawan, Max Cooper, KAS:ST, Goose, Maya Jane Coles ve David August sahne alırken, SonarLab sahnesi Murat Uncuoğlu, TSHA, Objekt, Or:la, Sofia Kourtesis ve Carlita ile DJ Tennis’in ortak projesi Astra Club’ı konuk edecek.

Sónar Istanbul 2023 katılımcıları, SonarHall’da Clark, Tupac Martir, RAW, Dirgen & Karisman, Synspecies ve Lyra Pramuk Echoluminescence performanslarını takip etme fırsatı ederken, SonarVillage’ın üç güne yayılan programında Evrim de Evrim b2b Procombo, Volkan Gündüz, İpek İpekçioğlu, Sinemis, Gaia Ekho, Ece Özel, Moophy, Merve Baykal b2b Feyza Emir ve Ali Özel b2b MFY sahnede olacak.

Festivalin SonarScreen programına katkı sunacak sanatçılar ise Karakter, Motus Lumina, TKO, Carbone Black, DI, Koi Failure, Akkor, Onar, Granul, Amir Ahmadoghlu ve Hiccup olacak.

Sónar festivali bu sene 30’uncu yılını kutluyor. Barcelona merkezli festivalin İstanbul ayağı, Sónar’ın 2023’te hayat bulan ikinci organizasyonu olacak. Bu yıl ilk olarak Sónar Lizbon geçtiğimiz günlerde ikinci buluşmasını gerçekleştirmişti. Sónar’ın anavatanı Barcelona’daki 30’uncu yıl kutlamaları ise 15-16-17 Haziran’da yapılacak.

Sónar+D İstanbul 2023’ün yıllık açık çağrısı ise geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Katılım göstermek isteyenler, çalışmalarının 30 saniyelik bir demosunu 24 Nisan'a kadar [email protected] adresine gönderebilir.

Sónar Istanbul 2023 için 28-29-30 Nisan günlerini takviminizde işaretlemek istiyorsanız, ayrıntılı bilgi ve biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

SÓNAR ISTANBUL 2023 | ZORLU PSM, 28-29-30 NİSAN 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...