Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Caelo ilk solo projesinde iki parçaya yer veriyor

‘Rational Intuition’ ve ‘Miracle’ isimli yapımların yer aldığı kısaçalar Awen Tales’ten çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Nisan 2023
Caelo ilk solo projesinde iki parçaya yer veriyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Caelo (Göktan Karaaydın), ‘Rational Intuition’ adını verdiği ilk kısaçalar albümünü paylaştı.

Meksika ve İspanya merkezli plak şirketi Awen Records’dan yayımlanan kısaçalarda, projeye ismini veren açılış parçasının haricinde ‘Miracle’ adlı yapım dikkat çekiyor. Açılış parçasında synth’lere nüfuz eden Anadolu ezgileri ilgi uyandırırken, ‘Miracle’da gizem, karanlık ve eğlenceyi bir arada hissediyoruz. Kısaçalar ayrıca, Beatport’un progressive house kategorisindeki Top 100 listesinde yer alma başarısı göstermekte.

Parçalarına eklediği beklenmedik melodilerle dinleyicileri şaşırtmayı amaçlayan, yaptığı parçaları farklı türlerden esintilerle sentezlemekten çekinmeyen Caelo, müzik yaşamıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Massano, Adam Ten ve Wolfson gibi sanatçılardan aldığım geri bildirimlerle parçalarımı desteklemekle beraber, dünyaca ünlü birçok plak şirketi ile görüşmelerim devam ediyor. Mor ve Ötesi’nin ‘Bir Derdim Var’ adlı parçasına yaptığım techno tarzındaki remiks, pek çok kulüpte yankı buldu. DJ’liğimi pek çok etkinlik ve festivalde kanıtlamakla birlikte setlerimde farklı türlerin sentezini ortaya koymaya ayrıca özen gösteriyorum.”

Çalışmalarını Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü stüdyolarında yapan Caelo, halihazırda öğrenim gördüğü Boğaziçi Üniversitesi’nde kurduğu elektronik müzik topluluğu ile beraber genç ve yetenekli prodüktörlerin sektörde yön bulmalarına yönelik çalışmalar yürütüyor.

Caelo’nun ilk solo kısaçalarında yer alan parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...