Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Stereotype ilk albümünden ‘Horizon’ teklisini yayımladı

Meschut, Xeen ve Asal’ın ortak projesi Stereotype yeni yıldaki ilk müzik çalışmasını piyasaya çıkardı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: AGHIGH AFKHAMI
  • 16 Ocak 2021
Stereotype ilk albümünden ‘Horizon’ teklisini yayımladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tahran’ın yeraltı müziği sahnesinde tanıştıktan sonra müziğe bakış açılarındaki ortak noktaları fark ederek 2019 yılının sonlarında kendi müziklerini üretmeye başlayan Stereotype yeni bir tekli yayımladı. “Horizon” isimli çalışma, üçlünün hazırlıklarına devam ettiği ilk albümü “Foil”den paylaşılan yeni tekli oldu.

Tarzlarını elektronik synth pop ve elektronik rock olarak tanımlayan Meschut, Xeen ve Asal üçlüsünden Xeen ve Asal, daha önce The Finches isimli indie-rock grubunun üyesi olarak birlikte çalışmıştı. Meschut ise Tahran yeraltı müziğine olan ilgisinin yanı sıra çeşitli sanatçılarla vokalist olarak ortak projelerde yer almış olan bir isim. Ortak müzikal geçmişlerini punk-rock akımına dayandıran üçlü, Stereotype projelerindeki ilk teklileri olan “The New Normal” isimli çalışmayı 2020 yazında dinleyicileriyle paylaşmıştı.

Pandemi süreciyle beraber birlikte geçirdikleri her anı müzikal üretime kanalize eden üçlü, süreç boyunca ortaya çıkardıkları parçaları “Foil” albümlerinde bir araya getiriyor olacak.

Stereotype’ın ilk albümünde de yer alacak olan “Horizon” isimli yeni teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...