Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sunnery James & Ryan Marciano yeni teklileri PONYPACK'i paylaştı

Hollandalı enerjik ikili 26-29 Ekim tarihleri arasındaki Magic Break Creepville ile Antalya'ya gelecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Ekim 2019
Sunnery James & Ryan Marciano yeni teklileri PONYPACK'i paylaştı

26-29 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Magic Break Creepville performansları için heyecanlı bekleyişin sürdüğü, enerjik tarzlarıyla büyük prodüksiyonlu sahnelerin en çok aranan ikililerinden Sunnery James & Ryan Marciano, PONYPACK isimli yeni teklilerini takipçileriyle buluşturdu.

Armada Music'in alt plak şirketlerinden SONO Music etiketiyle çıkan tekli, tribal tınıları, güçlü beat'leri, kulüp ve festivallerde marş olarak çalınmaya elverişli synth yürüyüşleriyle dikkat uyandırıyor.

Enerjik ikili ayrıca Antalya'daki Magic Break programları öncesinde, bu yılki 24. organizasyonunda 400,000 katılımcı bekleyen Amsterdam Dance Event'in 18 Ekim'deki akışında 3,5 saatlik özel bir canlı şova imza atacak. "Exposed" adlı şov, ADE'nin düzenlendiği çeşitli noktalardan biri olan Amsterdam AFAS'te yapılacak.

1 milyon metrekareye yayılan alanında Akdeniz doğasını müzik tutkunlarına hissettirecek Magic Break Creepville, ultra her şey dahil odalar, lüks villalar ve Türkiye’de bir ilk olarak yine ultra her şey dahil hizmet verecek olan kamp konaklaması seçenekleriyle 26-29 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya Lykia World Hotel'de düzenlenecek.

Sunnery James & Ryan Marciano'nun PONYPACK adlı yeni çalışmasını aşağıda dinleyebilir, ikiliyi 26-29 Ekim 2019 tarihleri arasında Magic Break Creepville'de dinlemek için festival biletlerini buradan satın alabilirsiniz.

MAGICBREAKTR.COM BILETINO BUGECE.CO

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...