Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

T78 ilk İstanbul şovuna hazırlanıyor

27 Ağustos Cuma günkü etkinlik Milo Beach’te gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Ağustos 2021
T78 ilk İstanbul şovuna hazırlanıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İtalyan DJ/prodüktör T78 (Manuel Tessarollo) ilk İstanbul şovuna hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl Beatport’ta bir ay içinde 10 farklı parçasını techno top 100 sıralamasında görme başarısı yakalayan sanatçı, Dino Maggiorana ile ortak yapım parçası “Hardcore” ile birinci sıraya yerleşmişti. Uzun zamandır düzenli olarak girme başarısı gösterdiği Beatport listelerindeki istikrarı, T78’i Beatport’ta en çok satış yapan techno sanatçılarından biri yaptı.

“Megator”, “The Antidote” ve “Acid Lick” orijinal parçaları ve Christian Cambas’ın “The Outsiders” parçasına yaptığı remiksle oldukça ilgi gören sanatçının kurucusu olduğu plak şirketi Autektone da techno çevresinde hatırı sayılır etki yaratan oluşumlardan biri. Plak şirketi, kuruluşundan sonraki üç yıl içinde Beatport’ta en çok dijital müzik satışı yapan 13’üncü techno plak şirketi oldu.

T78 son olarak Reinier Zonneveld ile ortak projeleri kapsamında geçen ay çıkan “ZAOR” ve “On Acid” parçalarıyla beğeni topladı.

27 Ağustos Cuma günkü etkinliğe katılacak müzikseverler T78’in yanı sıra Alan Cutt, Alican Baykara, Mertens ve ONUR’u da dinleme fırsatı elde edecek.

Biletler için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

T78 | MILO BEACH - İSTANBUL, 27 AĞUSTOS 2021

T78'in diskografisindeki parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...